رویترز در گزارشی به نقل از بازرسان فیسبوک در بخش بررسی تهدیدها مینویسد هکرهای پاکستانی از طریق این شبکه اجتماعی، و در جریان به دست گرفتن قدرت در افغانستان توسط طالبان، افغانستانیهای مرتبط با دولت پیشین این کشور را هدف گرفتهاند.
طبق این گزارش که روز سه شنبه منتشر شده است، این گروه از هکرهای پاکستانی که از آنها به عنوان «سایدکپی» یاد میشود، لینکهای وبسایتهایی را به اشتراک گذاشتند که میزبان بدافزارهایی هستند که با آنها میتوانند کنترل تجهیزات ارتباطاتی کاربران را به دست بگیرند.
بر این اساس، افراد مرتبط با دولت، ارتش و نیروهای مجری قانون در کابل، اهداف هکرهای پاکستانی بودهاند. فیسبوک اعلام کرد که «سایدکپی» را در ماه اوت از پلتفرم خود حذف کرده است.
شرکت فیسبوک، که اخیرا نامش به «متا» تغییر یافته، اعلام کرده است که هکرهای پاکستانی برای ایجاد اعتماد و فریب اهداف خود به منظور کلیک کردن روی لینکها یا دانلود برنامههای چت مخرب، از «شخصیتهای ساختگی زنان جوان» استفاده کردهاند.
آنها همچنین در وبسایتهای مشروعی نفوذ کردند تا افراد را متقاعد کنند که نام کاربری و اسم رمز فیسبوک خود را واگذار کنند.
بازرسان فیسبوک همچنین گفتند این شرکت ماه گذشته میلادی حسابهای دو گروه هکرهای مرتبط با اطلاعات نیروی هوایی سوریه را غیرفعال کرد.
یکی از سخنگویان فیسبوک گفت که این شرکت حدود ۲ هزار کاربر متاثر از کارزارهای هکرها در افغانستان و سوریه را از این موارد مطلع کرده و بیشتر آنها در افغانستان هستند.