دختر میرحسین موسوی روز چهارشنبه ۱۴ آذر اعلام کرد که پدرش پس از گذران «چند روز سخت» با رضایت پزشکان از بیمارستان مرخص شده است.
زهرا موسوی، دختر میرحسین موسوی از رهبران اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، در بخش روایتگر اینستاگرام خود نوشت: «با تشکر از توجه و پیگیریها، بعد از چند روز سخت پدرم با بهبود وضعیت رفع مشکل و رضایت پزشکان از بیمارستان مرخص شده است.»
سایت خبری تحلیلی «کلمه» روز سهشنبه ۱۳ آذر گزارش داده بود که سلامت آقای موسوی در پی ایجاد «حساسیت دارویی»ُ در وضعیت «نگرانکننده» قرار گرفته، اما «رو به بهبودی نسبی است.»
برخی نزدیکان میرحسین موسوی، از جمله اردشیر امیرارجمندُ مسئولیت جان او را به عهده جمهوری اسلامی دانستهاند.
آقای امیر ارجمند گفته که «آنچه میگذرد، نوعی شکنجه مستمر به قصد خاموش ساختن تدریجی» آقای موسوی و همسرش زهرا رهنورد است.
پیش از این، شایعاتی در رسانههای اجتماعی درباره درگذشت میرحسین موسوی مطرح شده بود.
اما کانال تلگرامی «امتدادنیوز» روز چهارشنبه با انتشار روایت اینستاگرامی زهرا موسوی، بدون اشاره به شایعات مربوط به مرگ میرحسین موسوی اعلام کرد که «هر گونه شایعهای در خصوص میرحسین موسوی تکذیب» میشود و خواستار آن شد که اخبار مربوط به آقای موسوی و همسرش؛ زهرا رهنورد «از طریق رسانههای نزدیک به آنها و فرزندانشان» پیگیری شود.
بر اساس گزارش روز سهشنبه کلمه، «میرحسین موسوی به دنبال درمانهای سرپایی و روتین گذشته، دچار عارضه حساسیت شدید دارویی شد، در حالی که داروی مصرف شده در این نوبت درمان، سالهای قبل هم ایجاد حساسیت کرده بود.»
بنا بر این گزارش، این چهره سیاسی منتقد علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، در پی «تشدید عوارض خطرناک و ایجاد وضعیتی بحرانی در ادامه درمان» در بیمارستان بستری شده، اما «هماکنون این وضعیت تحت نظر پزشکان معتمد کنترل شده» است.
میرحسین موسوی، نامزد ریاستجمهوری در انتخابات حکومتی ۱۳۸۸ و رقیب محمود احمدینژاد بود و پس از آن به عنوان یکی از رهبران اعتراضات سراسری که به «جنبش سبز» شهرت یافت، شناخته شد.
آقای موسوی و همسرش زهرا رهنورد از بهمن ۱۳۸۹ تاکنون در حصر خانگی به سر میبرند.
میرحسین موسوی آخرین نخستوزیر جمهوری اسلامی در دوره رهبری روحالله خمینی و پیش از بازنگری قانون اساسی در سال ۱۳۶۸ بوده است.