لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۲۳ شهریور ۱۴۰۳ ایران ۰۶:۰۸

«ایمنی درمانی» می تواند به طول عمر بیماران مبتلا به سرطان ریه کمک کند


یک پژوهش جدید نشان داده که «ایمنی درمانی»، به علاوه «شیمی درمانی»، عمر بیماران متبلا به سرطان ریه را طولانی تر می کند. در «ایمنی درمانی»، سیستم ایمنی خود بیمار وادار به واکنش در برابر سلول های بدخیم می شود.

متخصصان پزشکی می گویند این کشف به احتمال قوی روش درمان سرطان ریه به وسیله پزشکان را تغییر خواهد داد.

اما مبتلایان به اینگونه سرطان باید هرچه زودتر «ایمنی درمانی» را شروع کنند.

سرطان ریه یکی از رایج ترین سرطان ها است، اما تلاش ها برای افزایش طول عمر بیماران متبلا به سرطان ریه چندین دهه است که پیشرفت اندکی داشته است.

دکتر لینا گاندی، یکی از رهبران این پژوهش از دانشگاه نیویورک می گوید: شیمی درمانی به تنهایی دیگر روش استاندارد معالجه سرطان ریه نیست.

ایمنی درمانی، در مورد چندین گونه سرطان دیگر شاهد پیشرفت های عمده ای بوده است.

تاکنون چهار گونه داروی «ایمنی درمانی» برای استفاده مجوز گرفته است.

هزینه استفاده از این داروها بیش از ۱۰۰ هزار دلار در سال است و می تواند عوارض جانبی جدی ایجاد کند و تنها در مورد حدود نیمی از بیماران موثر واقع می شود. اما وقتی موثر واقع می شود، تأثیرش می تواند دراز مدت باشد.

پژوهشگران به سرعت در حال یافتن روش های درمانی ترکیبی هستند تا بفهمند کدام روش ترکیبی درمانی برای هر بیمار موثرتر است.

سرطان ریه در سطح جهان سالانه باعث مرگ ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر می شود و در آمریکا انتظار می رود در سال ۲۰۱۸ بیش از ۱۵۴ هزار نفر در اثر ابتلا به این نوع سرطان جان دهند.

دکتر گاندی می گوید شیمی درمانی به تنهایی فقط چند ماه به طول عمر بیمار اضافه می کند اما ترکیب آن با «ایمنی درمانی» عمر بیمار را به طور قابل توجهی افزایش می دهد. گفته می شود در آمریکا هزینه ایمنی درمانی را احتمالا شرکت های بیمه قبول خواهند کرد.

https://gdb.voanews.com/DB8B35EC-8161-4D0C-8176-61890B65E8A4.gif

XS
SM
MD
LG