شرکت هواپیمایی لوفتهانزا روز پنجشنبه ٢٣ فروردین به بخش فارسی صدای آمریکا گفت پس از ارزیابی دقیق، تعلیق پروازهای خود از مبدا و به مقصد تهران را تا روز یکشنبه ۲۶ فروردین تمدید کرده است.
این شرکت هواپیمایی حامل پرچم آلمان در مکاتبهای اختصاصی با بخش فارسی صدای آمریکا اعلام کرد اولویت مسافران و خدمه همواره اولویت اصلیاش است.
لوفتهانزا در ادامه افزوده است که تنها به ارزیابیهای دولتی اتکا نمیکند بلکه وضعیت امنیتی کنونی را نیز ارزیابی میکند و سپس تصمیمات خود را میگیرد.
این درحالی است که در پی انتشار خبر پاسخ شرکت لوفتهانزا به صدای آمریکا مبنی بر توقف کلیه پروازهای خود به مقصد و از مبدا ایران تا روز پنجشنبه ۲۳ فروردین، این شرکت در ایمیل اختصاصی دیگری به خبرنگار صدای آمریکا گفته بود که درباره ادامه تعلیق پروازها با بررسی شرایط به صورت «روزانه» تصمیمگیری خواهد کرد.
شرکت هواپیمایی لوفتهانزا آلمان روز چهارشنبه اعلام کرد پس از ارزیابی دقیق، تصمیم گرفته است کلیه پروازهای خود را به مقصد ایران و از مبدا ایران تا روز پنجشنبه یازدهم آوریل به دلیل وضعیت فعلی خاورمیانه متوقف کند.
یک سخنگوی این شرکت به صدای آمریکا گفت: «با توجه به شرایط کنونی در خاورمیانه، لوفتهانزا این تصمیم را اتخاذ کرده» و افزود: «ما مرتب وضعیت خاورمیانه را زیر نظر داریم و با مقامات در تماس نزدیک هستیم، امنیت و ایمنی میهمانان و اعضای خدمه ما برای لوفتهانزا در اولویت است.»
بخش فارسی صدای آمریکا با خطوط هواپیمایی خارجی فعال در ایران تماس گرفته و به محض دریافت پاسخ، آن را به اطلاع مخاطبان خود خواهد رساند.
به دنبال حمله هوایی ۱۳ فروردین به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق پایتخت سوریه که منجر به کشته شدن دستکم شش تن از فرماندهان سپاه پاسداران شد، تهران تهدید به تلافی کرده است؛ تهدیدی که باعث تشدید تنش در منطقه خاورمیانه شده است.
علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی روز چهارشنبه گفت اسرائیل برای حمله به کنسولگری ایران در دمشق «باید مجازات شود و مجازات خواهد شد.»
اسرائیل کاتز، وزیر امور خارجه اسرائیل هم در واکنش هشدار داد اگر جمهوری اسلامی از خاک خود به اسرائیل حمله کند، اسرائیل با حمله در خاک ایران، پاسخ خواهد داد.
پس از کشته شدن قاسم سلیمانی فرمانده سابق نیروی قدس در دی ۱۳۹۸ و حمله متقابل موشکی سپاه پاسداران به پایگاههای آمریکا در عراق بود، پرواز پیاس ۷۵۲ هواپیمایی اوکراین با موشکها سپاه پاسداران سرنگون و همه سرنشینان آن کشته شدند.
آن فاجعه باعث شد شرکتهای هواپیمایی وقتی تنش در منطقه از یک حدی بالاتر میرود، تدابیر ایمنی و امنیتی ویژهای اتخاذ میکنند.