دبیرکل اتحادیه عرب روز دوشنبه گفت به قطعنامه سازمان ملل که اقدام نظامی در لیبی را مجاز دانسته است، احترام می گذارد. عمر موسی پیشتر در مورد عملیات نظامی نیروهای غربی در لیبی ابراز نگرانی کرده بود.
به گفته عمرو موسی اتحادیه عرب قطعنامه سازمان ملل را رعایت می کند و باآن مخالفتی ندارد، بویژه که، به گفته او، این قطعنامه خواستار اشغال لیبی نشده است.
عمرو موسی یک روز پس از اظهار نظرهای انتقادآمیزش درمورد حمله های هوایی نیروهای بین المللی به لیبی، در کنفرانس خبری مشترکی با بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد سخن می گفت. او پیشتر گفته بود که حمله ها از تحمیل منطقه پرواز ممنوع فراتر رفته و افزوده بود که خواست اتحادیه عرب حفاظت از شهروندان بوده است نه بمباران آنان.
بان کی مون نیز در این کنفرانس خبری که روز دوشنبه در قاهره برگزار شد، گفت بسیار مهم است که جامعه بین المللی درمورد اعمال قطعنامه سازمان ملل با صدایی واحد سخن می گوید.
به گفته دبیرکل سازمان ملل حمایت اتحادیه عرب در تدوین قطعنامه شورای امنیت، که در آن استفاده از «همه تدبیرهای لازم» برای حفاظت از شهروندان لیبی جایز شمرده شده، نقشی اصلی داشت.
گروهی از هواداران معمر قذافی به هنگام خروج بان کی مون از جلسه دیدار با اتحادیه عرب به سوی او و همراهانش هجوم بردند و او را واداربه بازگشت به درون ساختمان کردند.
قطر اولین کشورعربی است که به عملیات نیروهای بین المللی پیوسته است. روسیه از نیروهای بین المللی خواسته است به آنچه استفاده «نامشخص» از نیروی نظامی در لیبی نامیده، پایان دهند. به نظر روسیه این عملیات مردم معمولی را به کشتن می دهد.
سازمان وحدت آفریقا نیز خواستار خویشتن داری جامعه بین المللی شده است.
روز دوشنبه اعضای ناتو دور تازه ای از مذاکرات را برای شرکت یا عدم شرکت این پیمان در عملیات نظامی آغاز می کنند. نمایندگان کشورهای عضو ناتو با طرح استفاده از کشتی ها و هواپیماهای ناتو برای تضمین تحریم تسلیحاتی لیبی موافقت کرده اند. با این حال، به گفته مقام های ناتو، ترکیه با استفاده از جت های ناتو برای استقرار منطقه پرواز- ممنوع مخالفت کرده است.