همزمان با شرکت هزاران نفر از شهروندان کویتی در مراسم تشییع جنازه و دفن قربانیان حادثه تروریستی آن کشور، رسانههای دولتی کویت اعلام کردند که عامل بمبگذاری انتحاری در یک مسجد در آن کشور، شناسائی شده است.
رسانههای دولتی کویت روز یکشنبه هفتم تیر، به نقل از مقامات امنیتی گزارش دادند که ماموران امنیتی کویت عامل بمبگذاری روز جمعه، که یک شهروند عربستان سعودی است، شناسایی کردهاند.
وزارت کشور کویت میگوید، پلیس صاحب خودرویی را که مواد منفجره در آن کار گذاشته بود، بازداشت کرده، اما از اعلام تعداد مظنونین تحت بازجویی خودداری کرد.
در جریان بمبگذاری انتحاری در مسجد امام صادق در پایتخت کویت که متعلق به شیعیان است، ۲۷ نفر کشته شدند.
در آن حمله ۳ ایرانی کشته و ۵ دیگر نیز مجروح شدند.
هزاران نفر از کویتیها روز شنبه در مراسم تشییع جنازه و کفن و دفن قربانیان بزرگترین حادثه تروریستی در آن کشور شرکت کردند.
از سوی دیگر پلیس فرانسه اعلام کرد که فردی که به اتهام حمله به کارخانهای شیمیائی در فرانسه بازداشت شده، به جرم خود اعتراف کرد.
پلیس فرانسه، یاسین صالحی ۳۵ ساله را به اتهام بریدن سر رئیس یک کارخانه تولید مواد شیمیایی در شهر لیون فرانسه، بازداشت کرد.
یاسین صالحی عکس سلفی خود و سر بریده شده را با واتسآپ برای شمارهای در کانادا ارسال کرده بود.
پلیس فرانسه همچنین اعلام کرد که یکی از آتشنشانها، عامل حمله تروریستی به کارخانه شیمیایی در شهر لیون را پیش از باز کردن بطری استون، که به احتمال زیاد برای به آتش کشیدن کارخانه بکار می رفته، دستگیر کرده است.
حملات تروریستی روز جمعه در کویت، فرانسه و تونس، بار دیگر توجه افکار عمومی و مقامات کشورهای جهان را به موضوع تروریسم جلب کرد.
نخست وزیر انگلستان روز یکشنبه ۲۸ ژوئن گفت که تمام قربانیان حوادث تروریستی اخیر در فرانسه و کویت و تونس، غیرنظامی و بیگناه بودهاند.
دیوید کامرون گفت: «تروریستها این مردم را کشتند، زیرا با مردم و کشورهایی که حامی صلح، و تساهل و دموکراسی هستند، در هر جای دنیا، مخالفند. اما موفق نخواهند شد. زیرا اینکار نه به جدایی و افتراق، که به اتحاد هر چه بیشتر، و اراده ای هر چه قویتر برای شکست دادن مسلمانان افراطی و هر آنچه که آنها نماینده آن هستند، منجر خواهد شد.»
بسیاری از سران کشورهای جهان این حملات را محکوم کردند.