جان کری و محمد جواد ظریف روز چهارشنبه در اسلو پشت درهای بسته به مدت ۷۰ دقیقه دیدار و گفت و گو کردند. موضوع مذاکرات وزیران خارجه ایالات متحده و ایران عمدتاً مسائل مربوط به امور بانکی و کاهش تحریمهای مربوط به برنامه اتمی ایران بود.
وزیر خارجه ایالات متحده روز چهارشنبه گفت واشنگتن به وظایف خود برای لغو تحریمهای هستهای ایران در چارچوب برجام عمل کرده، با این حال با بررسی گلایه های ایران در مورد عدم بهره مندی از منافع حاصل از اجرای توافق، میخواهد ببیند چه مواردی قابل حل و چه مواردی غیرقابل حل هستند. او گفت آمریکا حاضر است که در واکنش به گلایه های ایران، برای شرکت های خارجی روشن تر کند که چه کارهایی را می توانند در ایران انجام دهند و چه کارهایی را خیر.
جان کری که پس از دیدار با محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران در اسلو پایتخت نروژ سخن میگفت، با تاکید بر این که دولت آمریکا هم به متن توافق پایبند بوده است و هم به روح آن، گفت علاوه بر این تلاش فراوانی نیز برای توجیه شرکتهای خارجی در مورد تجارت مجاز با ایران به خرج دادهایم.
وی افزود "ما تحریمهایی را که گفته بودیم لغو میکنیم، لغو کردهایم ... خود من شخصا از آنچه وظیفهام بود فراتر رفتم و با بانکها و شرکتها و دیگرانی که پس از سالها تحریم بطور طبیعی نگرانیهایی دارند گفتوگو کردم، تا کاملا متوجه شوند چه کارهایی را میتوانند اکنون (در تجارت با ایران) انجام دهند."
پیشتر در روز سه شنبه رهبر جمهوری اسلامی گفته بود که ایران به تعهدهای خود عمل کرده اما آمریکا نه. آقای ظریف هم در اسلو گفته بود آمریکا باید اثرات روانی تحریمها را از بین ببرد. اما به گفته سخنگوی وزارت خارجه آمریکا عدم تمایل جهان به همکاری اقتصادی با ایران به عملکرد خود ایران ارتباط دارد.
جان کربی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: "آنچه که شرکتها را نگران و بی میل میکند عدم آگاهی دادن یا سعی آمریکا نیست...بلکه وقتی می بینند آنها (ایرانی ها) به حزب الله موشک می دهند، موشکهایی که ناوهای هواپیمابر آمریکا را هدف قرار می دهد و حمایت ایران از گروههای تروریستی را می بینند نگران می شوند. اینها اثرات روانی هستند که باید برطرف شوند."
روز سه شنبه در اسلو پایتخت نروژ، نمایندگان وزیران خارجه ایران و آمریکا نیز دیدار کردند. از طرف آمریکا استیون مال مسئول نظارت بر اجرای توافق اتمی در وزارت خارجه آمریکا، و از طرف ایران عباس عراقچی معاون وزیر خارجه و مجید تخت روانچی در این جلسه حضور داشتند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، بحران سوریه و تلاش های بین المللی برای برقراری آتش بس دائمی، پایان دادن به جنگ داخلی پنج ساله، ارسال کمکهای انسان دوستانه و استفاده از نفوذ تهران بر دمشق در این راستا، دیگر موضوع عمدهای که وزیران خارجه آمریکا و ایران درباره آن صحبت کردند.