آبرام پیلی، قائم مقام نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران، روز جمعه ۲۶ آبان با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» مرگ کیانوش سنجری را «نمونه غمانگیزی» از وحشیگری جمهوری اسلامی در برابر مردم ایران توصیف کرد.
آبرام پیلی در ادامه افزود که جمهوری اسلامی بارها کیانوش سنجری را به دلیل فعالیتهای روزنامهنگاری دستگیر و شکنجه کرد.
قائم مقام نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در پایان گفت: «ما فراخوان او را تکرار میکنیم که همه زندانیان سیاسی در ایران آزاد شوند.»
در همین حال یک سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده با ابراز تاسف از درگذشت کیانوش سنجری، خبرنگار سابق بخش فارسی صدای آمریکا، با خانواده او ابراز همدردی کرد.
این سخنگو در بیانیهای به صدای آمریکا گفت: «ما از مرگ کیانوش سنجری، خبرنگار سابق بخش فارسی صدای آمریکا، اندوهگین هستیم و با خانواده او همدردی میکنیم.»
سخنگو افزود: «مرگ او و دیگر خودکشیهای اخیر جوانان در ایران نشاندهنده افزایش ناامیدی جوانان ایرانی از رژیمی است که ابتداییترین حقوق انسانی آنان را سرکوب میکند.»
کیانوش سنجری، روزنامهنگار و همکار صدای آمریکا، فعال حقوق بشر و زندانی سیاسی پیشین، روز چهارشنبه ۲۳ آبان در اعتراض به شرایط زندانیان سیاسی جمهوری اسلامی، به زندگی خود پایان داد.
کیانوش سنجری یک روز قبل از آنکه به زندگی خود پایان دهد اعلام کرده بود که اگر جمهوری اسلامی تا ۲۴ ساعت آینده فاطمه سپهری، نسرین شاکرمی، توماج صالحی، و آرشام رضایی، چهار زندانی سیاسی را آزاد نکند، در اعتراض به «دیکتاتوری علی خامنهای و شرکایش» به زندگی خود پایان خواهد داد.
مراسم تشییع و تدفین کیانوش سنجری روز جمعه ۲۵ آبان در بهشت زهرای تهران و در فضای امنیتی برگزار شد و ماموران حکومتی مانع از حضور مردم در مراسم خاکسپاری او شدند.
تصمیم آقای سنجری به پایان دادن به زندگی به عنوان حرکتی اعتراضی با واکنش گسترده چهرههای مدنی، سیاسی و فرهنگی در داخل و خارج از ایران همراه شد.