نخست وزیر ایتالیا، نخست وزیر گرجستان و رئیس جمهوری آذربایجان نیز حملات تهران را محکوم کردند.
حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، در پیامی به بازماندگان حملات تروریستی تهران تسلیت گفت. او اضافه کرد: پیام ایران، مثل همیشه این است که تروریسم یک مشکل همگانی است و اتحاد برای مبارزه با افراط، خشونت و تروریسم با همکاری های منطقه ای و بین المللی، مهمترین نیاز جامعه امروز جهانی است.
به نوشته خبرگزاری خبرآنلاین، مهاجمانی که به آرامگاه آیت الله خمینی حمله کرده بودند نیز عربی صحبت می کردند.
محمد مومنی، سخنگوی دولت اردن درباره حملات تهران گفت: ما حوادث تروریستی را که روز چهارشنبه در پایتخت ایران اتفاق افتاد محکوم میکنیم و موضع کشور اردن در محکوم کردن تروریستها در ایجاد ناامنی یا هر انگیزه دیگری ثابت است.
به نوشته خبرگزاری خبرآنلاین، یکی از کشته شدگان حمله به مجلس، هانیه اکبری، آموزشیار نهضت سوادآموزی بود که برای پیگیری پیگیری مطالبات صنفی از استان لرستان به تهران رفته بود.
در انتهای بیانیه سپاه آمده است: «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ثابت کرده است ریخته شدن هیچ خون پاکی را بدون انتقام نمی گذارد.»
سپاه پاسداران با انتشار بیانیه ای نسبت به حملات تروریستی واکنش رسمی نشان داد. در این بیانیه که در خبرگزاری های داخلی ایران منتشر شد، این حملات را به دیدار رئیس جمهوری آمریکا از عربستان سعودی مربوط دانست.
حاضران در جلسه شورای امنیت سازمان ملل به احترام کشته شدگان حملات تروریستی تهران در آغاز جلسه امروز خود یک دقیقه سکوت کردند.
جانشین سازمان اطلاعات سپاه تعداد حمله کنندگان به مجلس را سه نفر اعلام کرد در حالیکه در بیانیه وزارت کشور تعداد این افراد چهار نفر عنوان شد.
حسین نجات، جانشین سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در گفت و گو با خبرگزاری فارس میانگین سن مهاجمان به مجلس ایران را ۲۰ تا ۲۵سال اعلام کرد. او گفت که مهاجمان عربی صحبت می کردند اما ملیت آنها هنوز مشخص نشده است.