لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۴ خرداد ۱۴۰۳ ایران ۰۶:۰۸

علیرضا فغانی داور سرشناس فوتبال هم از ایران می‌رود


علیرضا فغانی یکی از پرافتخارترین داوران فوتبال ایران محسوب می‌شود که سابقه داوری در بازی رده‌بندی، بین انگلستان و بلژیک در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه را دارد
علیرضا فغانی یکی از پرافتخارترین داوران فوتبال ایران محسوب می‌شود که سابقه داوری در بازی رده‌بندی، بین انگلستان و بلژیک در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه را دارد

در ادامه موج مهاجرت و پناهندگی در جامعه ورزش ایران، این‌بار علیرضا فغانی داور سرشناس فوتبال ایران اعلام کرد که تا اواسط مهرماه به استرالیا مهاجرت می‌کند.

برخی رسانه‌های ایران گزارش داده اند که علیرضا فغانی، داور معروف ایرانی، قرار است تا اواسط مهرماه امسال به استرالیا مهاجرت کند.

بنابر این گزارش‌‌ها، فغانی گفته است که می خواهد از این پس بیشتر در کنار خانواده اش باشد و به همین خاطر تصمیم گرفته به استرالیا مهاجرت کند. او قصد دارد زمینه را برای تحصیل فرزندانش در این کشور هم فراهم کند.

مهاجرت این داور سرشناس فوتبال احتمالا به این معنی است که لیگ برتر ایران دیگر نمی تواند از قضاوت او در بازی ها بهره ببرد؛ هر چند فغانی اعلام کرده قصد دارد با پرچم ایران دررقابت های بین المللی شرکت کند.

علیرضا فغانی یکی از پرافتخارترین داوران فوتبال ایران محسوب می‌شود که سابقه داوری در بازی رده‌بندی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه بین انگلستان و بلژیک، و فینال مسابقات فوتبال المپیک ۲۰۱۶ بین برزیل و آلمان را در کارنامه خود دارد. همچنین دیدار رفت فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۴، دیدار فینال جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۵ و قضاوت فینال دوازدهمین دوره جام باشگاه‌های فوتبال جهان نیز از دیگر سوابق این داور بین المللی است.

مهاجرت و پناهندگی افراد ورزشی در ایران طی ماه‌های اخیر شتاب گرفته است به طوری که برخی از افراد سرشناس ورزش ایران به دلیل محدودیت ها ایران تصمیم به مهاجرت می‌گیرند.

برخی از ورزشکاران هم بعد از مسابقات بین المللی به ایران باز نمی گردند. اخیرا نیز سعید ملایی جودوکار ایران پس از مسابقات جهانی جودو به ایران باز نگشت.

سعید ملایی در جریان مسابقات جهانی جودو، در مرحله نیمه نهایی وزن ۸۱ کیلوگرم از حریف بلژیکی شکست خورد تا با حریف اسرائیلی در فینال روبرو نشود. دارنده مدال طلای جهان در رده بندی نیز ناباورانه از حریف گرجستانی خود شکست خورد و پس از آن، راهی آلمان شد و به ایران بازنگشت.

ورزشکاران ایرانی از زمان انقلاب سال ۵۷ تاکنون همواره از رویارویی با ورزشکاران اسرائیل خودداری کرده‌اند. این مساله در چند سال اخیر موجب حساسیت فدراسیون‌های جهانی شده است و به همین دلیل ورزشکاران ایرانی عموما زمانی که قرار است با ورزشکاران اسرائیل رقابت کنند، به بهانه‌هایی چون مصدومیت یا بیماری از دیدار با آن‌ها خودداری می‌کنند.

همچنین چند ورزشکار کشتی و تیراندازی با کمان معلولان هم در ماه‌های اخیر به ایران بازنگشته‌اند.

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

XS
SM
MD
LG