در ادامه اعتراضات شدید مردم به افزایش نرخ بنزین و قطعی گسترده اینترنت در ایران، رسانههای داخل ایران به نقل از منابع آگاه گزارش دادند که قطعی اینترنت «مشخص نیست» چه زمانی وصل شود.
وضعیت اینترنت از عصر روز شنبه ۲۵ آبان ماه در پی اعتراضات گسترده در ایران با اختلال و پس از آن قطعی روبرو شد. موضوعی که مقامات جمهوری اسلامی آن را تایید کردهاند.
یک مسئول مطلع در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ایران روز یکشنبه ۲۶ آبان ماه درباره قطعی اینترنت به ایسنا گفت که این موضوع «با تصویب شورای امنیت کشور و ابلاغ دبیرخانه آن به اپراتورهای اینترنت» انجام شده است.
همچنین ایلنا هم به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که قطع سراسری اینترنت در ایران «به دلایل امنیتی» و زمان اتصال اینترنت نیز «نامعلوم» است.
پیش از این نهاد «نتبلاکز» که سازمانی برای نظارت بر اینترنت است، گزارش داده بود که وضعیت اینترنت از عصر شنبه به وقت ایران با اختلال روبرو شده است.
صدای آمریکا شنبه عصر ۲۵ آبان در روی شبکه های اجتماعی خود از مردم درباره وضعیت اینترنت پرسیده بود که از شهرهای تهران، شیراز، مشهد، کرج، تبریز، کرمانشاه و دهها شهر دیگر گزارش شد که سرعت اینترنت کاهش شدیدی داشته است.
ایران در دیماه دو سال پیش که حدود یکصد شهر شاهد اعتراضات بود، سرعت اینترنت را کاهش داد و از آن زمان پیامرسان تلگرام را فیلتر کرد. مقامات ایران نگران هستند معترضان از اینترنت برای سازماندهی اعتراضات شان استفاده کنند.
برخی گزارشهای ارسالی به صدای آمریکا و دیگر رسانه ها تائید میکند که تا روز دوم اعتراضهای گسترده به گرانی ناگهانی بنزین توسط دولت ایران، دستکم هفت نفر کشته شده اند.
اعتراضات به گرانی بنزین از روز جمعه ۲۴ آبان ماه و پس از پس از انتشار ناگهانی خبر گرانی بنزین، در شهرهای مختلف ایران از جمله مشهد، خوزستان، اهواز، خرمشهر، بهبهان آغاز، و به مرور به تمام مناطق کشور کشیده شد. طی دو روز گذشته اخبار و ویدئوهای مختلفی تجمع های اعتراضی و شعارهای مردم علیه حکومت در شهرهای مختلف منتشر شده است. در برخی از شهرها معترضان بانکها را آتش زدند و با پلیس درگیر شدند.
آمریکا میگوید جمهوری اسلامی ثروت کشور خود را به جای مردم، صرف حمایت از گروه های تروریستی و بی ثبات سازی در خاورمیانه میکند. ایالات متحده همچنین بارها فساد مالی نهادینه و غارت داراییهای خدادادی ایران توسط وابستگان رژیم حاکم بر این کشور را محکوم کرده و آنها را از جمله عوامل اصلی مشکلات اقتصادی و مالی ایران دانسته است. از جمله چندی پیش مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، در چند توئیت درباره مقامهای جمهوری اسلامی گفته بود که آنها به جای کمک به مردم درگیر فساد شدهاند.