فرمانده انتظامی استان بوشهر میگوید با ۲۷ صفحه اینستاگرامی آرایشگری و ۲۷ آرایشگر هنجار شکن در بوشهر «برخورد لازم» صورت گرفته است.
حیدر سوسنی صبح شنبه نهم دیماه در جمع خبرنگاران گفت این بانوان آرایشگر اقدام به انتشار تصاویر مشتریان خود در صفحات اینستاگرامی با هدف افزایش تعداد دنبال کننده و بالا بردن میزان مراجعه مشتریان میکردند.
این مقام انتظامی مدعی شده است که این افراد حتی در مواردی بدون اطلاع یا رضایت مشتریان این کار را انجام دادهاند.
روزهای ابتدایی آذرماه سال جاری برخورد با چهرههای پرمخاطب زن در اینستاگرام بر سر حجاب شدت گرفت. در همین راستا دهها صفحه با پستی یکسان از سوی فراجا، پلیس امنیت عمومی ایران مسدود شد.
فرمانده انتظامی مازندران نیز سوم آبان ماه از اجرای طرح عملیاتی برخورد با مروجان بدحجابی در فضای مجازی و شناسایی ۳۰۲ نفر از مروجان ضدفرهنگی در بابل خبر داده بود.
حسن مفخمی شهرستانی همچنین از شناسایی و برخورد با ۳۰۲ نفر از کاربران فضای مجازی خبر داده و مدعی شده بود که اقدام ترویج و اشاعه فحشاء و موارد سوء اخلاقی نظیر بیحجابی، تننمایی، مدلینگ مبتذل و لایوهای مستهجن غیراخلاق در فضای مجازی کردهاند.
پیشتر سازمان اطلاعات نیروی انتظامی نیز از پلمب ۱۰ واحد صنفی آرایشگاه زنانه در بندرعباس خبر داده بود که به گفته این سازمان اقدام به تبلیغات نامتعارف در شبکههای اجتماعی کرده بوند.
غلامحسین محسنی اژهای، رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی نیز در اظهاراتی که ۸ آبان داشت خواهان اقدامات گسترده در این زمینه شد و گفت: «دادستانها و مقامات ذیصلاح قضایی مقولهی اجرای قانون در بحث مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی را از فراجا مطالبه کنند و فراجا و وزارت کشور نیز در این عرصه به میدان بیایند؛ نباید منتظر تصویب لایحه مرتبط با عفاف و حجاب ماند.»