لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳ ایران ۱۸:۴۰

نویسنده و پژوهشگر اهل شهرستان خرم آباد برای اجرای حکم راهی زندان شد


امین ماسوری نویسنده و پژوهشگر اهل شهرستان خرم آباد
امین ماسوری نویسنده و پژوهشگر اهل شهرستان خرم آباد

امین ماسوری، نویسنده و پژوهشگر اهل شهرستان خرم آباد که از سوی دادگاه انقلاب به تحمل دو سال زندان محکوم شده بود، جهت اجرای حکم به زندان منتقل شد.

به گزارش وبسایت حقوق بشر در ایران، این نویسنده و پژوهشگر که پیشتر از سوی شعبه ۲ دادگاه انقلاب خرم آباد بابت اتهاماتی همچون «تبلیغ علیه نظام» و «توهین به رهبری» به دو سال زندان محکوم شده بود پس از تایید این حکم توسط دادگاه تجدیدنظر روز چهارشنبه اول آبان جهت تحمل دوران محکومیت خود با مراجعه به دایره اجرای احکام کیفری شهرستان خرم آباد به زندان مرکزی این شهرستان منتقل شد.

بنا بر این گزارش امین ماسوری پیش از معرفی خود برای انتقال به زندان در نامه‌ای سرگشاده اعلام کرده بود که «در شرایطی که روزبه‌روز بر تعداد زندانیان آزادیخواه افزوده می‌شود. بنده همواره خود را کوچکترین عضو از بدنه آزادیخواهان ایران می‌دانم در صحت و سلامت کامل جسمی و روحی در مورخه ۱ آبان ماه ۱۳۹۸ خود را به زندان معرفی خواهم نمود.»

این پژوهشگر اهل شهرستان خرم آباد در تاریخ ۲۶ دی ۱۳۹۷، با مراجعه ماموران اداره اطلاعات خرم آباد به منزل شخصی وی بازداشت و پس از مدتی در تاریخ ۱۴ بهمن همان سال با تودیع وثیقه به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی از زندان مرکزی خرم آباد آزاد شده بود.

ماموران امنیتی در زمان بازداشت، منزل وی را تفتیش کرده و تعدادی از لوازم شخصی آقای ماسوری را ضبط کرده و با خود برده‌اند.

امین ماسوری نویسنده کتاب‌هایی از جمله «آموزش دهل»، «فرهنگ واژه موسیقی لرستان» و «خنیاگران زاگرسی» است و مدیر مسئولی هفته‌نامه منطقه‌ای «نیش قلم»، مدیر مسئولی پایگاه خبری «چوپی» و مدیر داخلی فصل نامه «نقد کتاب هنر» در پرونده کاری او پر رنگ است.

سازمان عفو بین‌الملل بهمن ماه گذشته در گزارشی سال ۲۰۱۸ را «سال شرم» جمهوری اسلامی نامید و اعلام کرد در این سال بیش از هفت هزار نفر، اعم از شرکت‌کنندگان در تظاهرات، دانشجویان، روزنامه‌نگاران، فعالان حقوق زنان، فعالان محیط زیست، فعالان کارگری و فعالان حقوق قومی و اقلیت‌های مذهبی، در ایران بازداشت شده‌اند.

وزارت خارجه ایالات متحده بارها جمهوری اسلامی را به نقض آزادی بیان و سرکوب فعالان مدنی و دگراندیشان متهم کرده و خواستار آزادی روزنامه‌نگاران و نویسندگانی شده‌اند که صرفا به دلیل انجام وظیفه و شغل خود زندانی شده‌اند.

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

XS
SM
MD
LG