لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ ایران ۲۱:۴۵

برادر حسن روحانی که به جرم فساد مالی زندانی شد، بعد از چند روز از اوین به مرخصی رفت


حسین فریدون در حالی چند روز بعد بعد از زندانی‌شدن به مرخصی رفته که زندانیان سیاسی گاهی تا آخر دوران حبس از این امکان حتی برای درمان و مرگ اقوام درجه یک برخوردار نیستند.
حسین فریدون در حالی چند روز بعد بعد از زندانی‌شدن به مرخصی رفته که زندانیان سیاسی گاهی تا آخر دوران حبس از این امکان حتی برای درمان و مرگ اقوام درجه یک برخوردار نیستند.

حسین فریدون برادر رئیس جمهور ایران که به فساد مالی ۳۱میلیاردتومانی محکوم شده است، تنها چند روز پس از رفتن به زندان اوین، به مرخصی رفت.

حسین فریدون برادر رئیس جمهور ایران روز ۲۴ مهرماه برای اجرای حکم پنج سال حبس به اتهام فساد مالی به زندان رفت اما یک مقام مسئول در قوه‌ قضائیه به خبرگزاری تسنیم گفت که «فریدون یک مرحله از سوی زندان پذیرش شد و قبل از تعطیلی به مرخصی رفت.»

زمان دقیق مرخصی رفتن برادر حسن روحانی رئیس جمهور ایران اعلام نشده است.

خبر به مرخصی رفتن حسین فریدون در شرایطی منتشر شده است که او پیش از رفتن به زندان در یک نامه مدعی شده بود که اجرای حکم او نشان داده «برادر رئیس جمهور بودن» نه تنها هیچ مزیتی برای او ندارد بلکه می تواند خودش «یک اتهام » باشد.

این ادعای فریدون در حالی است که پیش از این نیز برادر رئیس جمهور ایران با تودیع وثیقه ۵۰ میلیارد تومانی که گفته می شود از سوی حسن قاضی زاده هاشمی وزیر سابق بهداشت فراهم شده بود، تنها یک روز پس از بازداشت، آزاد شده بود.

موافقت مرخصی برای برادر رئیس جمهور ایران در شرایطی است که دستگاه قضایی جمهوری اسلامی با تودیع وثیقه و مرخصی بسیاری از زندانیان سیاسی و فعالان بازداشتی حتی به خاطر مسائل پزشکی مخالفت می کنند و حتی اجازه اعزام این فعالان را به بیمارستان نمی دهند.

همچنین دادگاه فساد مالی برادر رئیس جمهور ایران در پشت درهای بسته برگزار شد.

کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل تیرماه امسال با صدور بیانیه‌ای از ایران خواست امکان درمان برای زندانیانی که به خدمات پزشکی و درمانی نیاز فوری دارند، فراهم کند.

آرش صادقی از جمله فعالان زندانی در ایران است که علی رغم وخامت حال همچنان از دسترسی به خدمات درمانی مناسب محروم است.

همچنین بارها با مرخصی درمانی نرگس محمدی فعال مدنی زندانی در ایران مخالفت شده است. خانم محمدی حتی پس از جراحی رحم علی‌رغم هشدار پزشکان به زندان منتقل شده، از داروی انتی‌بیوتیک محروم مانده بود.

حتی تعیین وثیقه برای پرونده‌هایی که متهمان آنها را کارگران معترض، نویسندگان و دانشجویان تشکیل می دهند، مشکلاتی برای این افراد ایجاد می‌کند تا نهایتا در زندان بمانند. در مقابل متهمان سرشناس دولتی در پرونده‌های تخلفات مالی وثیقه‌های تعیین شده از سوی دادگاه را به راحتی تامین کرده و آزاد می‌شوند،

ایالات متحده بارها فساد مالی نهادینه و غارت دارایی‌های خدادادی ایران توسط وابستگان رژیم حاکم بر این کشور را محکوم کرده و آنها را از جمله عوامل اصلی مشکلات اقتصادی و مالی ایران دانسته است. از جمله چندی پیش مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، در چند توئیت درباره مقام‌های جمهوری اسلامی گفته بود که آنها به جای کمک به مردم درگیر فساد شده اند.

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

XS
SM
MD
LG