وزارت دفاع ایران با انتشار بیانیهای اعلام کرد که لغو تحویل سامانه موشکی اس-۳۰۰ صحت ندارد و "بر اساس قرارداد منعقده قبلی مراحل اجرایی خود را طی میکند".
خبرگزاری فارس این بیانیه کوتاه وزارت دفاع را پاسخی به "برخی رسانههای خارجی" دانسته که از "به توافق نرسیدن طرفین" در موردسامانه موشکی اس-۳۰۰ خبر داده بودند.
پیش از این و در مرداد ماه نیز وزارت دفاع ایران با انتشار بیانیهای تاکید کرده بود که دستاوردهای موشکی ایران تعلیق و یا متوقف نخواهد شد.
همچنین روز دوشنبه، سیزدهم مهر ماه مسعود جزایری سخنگوی ارشد نیروهای مسلح اعلام کرد که "هرکجای برجام قدرت دفاعی کشور را تحت تأثیر قرار دهد غیرقابل اجرا خواهد بود."
او با اشاره به مانورهای نیروهای مسلح ایران گفت: "به زودی غرش موشکها به صدا درخواهد آمد."
حسین دهقان، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح روز ۲۸ مرداد ماه در یک نشست خبری اعلام کرد که سازمان هوافضای وزارت دفاع بر روی انواع موشکهای بالستیک متمرکز شده است تا در برابر جنگ الکترونیک و هدف قرار گرفتن، مصون باشند.
وزیر دفاع ایران گفت که "روسیه با درک تواناییهای بالقوه ایران، با طراحی و ساخت مشترک جنگندهها با ایران موافقت کرده" و ایران در زمینه تولید جت جنگنده با هیچ کشوری به جز روسیه همکاری نخواهد کرد.
در روزهای برگزاری نمایشگاه هوافضای روسیه نیز خبرگزاریهای ایران خبر دادهاند که ایران با روسیه بر سر خرید یک نوع هواپیمای جنگنده و همچنین خرید یا تولید یک نوع از هواپیماهای مسافربری روسی "مذاکره" کرده است.
برنامه موشکی ایران یکی از جدی ترین موضوعهای محل اختلاف ایران و آمریکا در مذاکرات هستهای بود. با این که بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد که به دنبال توافق هستهای صادر شد، برنامه موشکی ایران برای چند سال همچنان در تحریم خواهد بود، اما مقامات ایرانی توضیح دادهاند که این ممنوعیت مانعی جدی مقابل برنامههای دفاعی جمهوری اسلامی نیست.