یک روز پس از اینکه دولت آمریکا تحریمهای جدیدی را علیه وزیر و وزارت اطلاعات ایران اعمال کرد، تهران این اقدام واشنگتن را «غیرقانونی» دانست و آن را محکوم کرد.
ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، روز شنبه ۱۹ شهریور گفت: «اعلام حمایت فوری آمریکا از اتهام واهی دولت آلبانی به جمهوری اسلامی ایران و اقدام سریع بعدی واشنگتن در تحریم مجدد و مکرر وزارت و وزیر اطلاعات ایران، گویای آن است که طراح این سناریو نه دولت آلبانی، بلکه دولت آمریکاست و تیرانا قربانی سناریوی طراحیشده واشینگتن علیه جمهوری اسلامی شده است.»
وی سازمان مجاهدین خلق را نیز به «اقدامات تروریستی و حملات سایبری» علیه ایران متهم کرد.
سخنگوی وزارت خارجه ایران همچنین از آلبانی به دلیل میزبانی از اعضای سازمان مجاهدین خلق و از آمریکا بابت حمایت از این سازمان به شدت انتقاد کرد.
وزارت خزانهداری ایالات متحده آمریکا روز جمعه ۱۸ شهریور وزیر و وزارت اطلاعات ایران را در رابطه با حمله سایبری ماه ژوئیه میلادی (دو ماه پیش) به زیرساختهای آلبانی تحریم کرد.
برایان نلسون، معاون وزیر خزانهداری آمریکا در زمینه تروریسم و اطلاعات مالی، درباره این تحریمها گفت: «ما اقدامات مخرب سایبری ایران علیه ایالات متحده یا متحدان و شرکای خود را تحمل نخواهیم کرد.»
بر اساس بیانیه وزارت خزانهداری آمریکا، وزارت اطلاعات ایران و عوامل نیابتی سایبریاش «دستکم از سال ٢٠٠٧» عملیات سایبری «شریرانهای» را علیه چند دولت و سازمان خصوصی در سراسر جهان انجام دادهاند.
فعالان سایبری مورد حمایت دولت و وزارت اطلاعات ایران تیرماه امسال اقدام به ایجاد اختلال در سیستمهای کامپیوتری دولت آلبانی کردند که در نتیجه آن دولت آلبانی ناچار شد خدمات عمومی آنلاین به شهروندانش را متوقف کند.
بریتانیا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی٬ ناتو٬ نیز حملات سایبری به آلبانی را کار هکرهای مرتبط با جمهوری اسلامی ایران دانسته و آن را محکوم کردهاند.