لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ ایران ۲۱:۳۵

اختصاصی؛ پیشرفت نظامی، خطر عملی شدن تهدیدات جمهوری اسلامی را افزایش می‌دهد


بهنام طالب‌لو، پژوهشگر ارشد امور ایران در دفاع از دموکراسی
بهنام طالب‌لو، پژوهشگر ارشد امور ایران در دفاع از دموکراسی

یک پژوهشگر ارشد امور ایران در بنیاد دفاع از دموکراسی در گفتگویی اختصاصی با صدای آمریکا با اشاره به پیشرفت‌های نظامی جمهوری اسلامی خواستار فعال‌کردن مکانیسم ماشه از سوی آمریکا و هم‌پیمانانش شد.

بهنام طالب‌لو روز سه‌شنبه ۳۱ مرداد ماه، دستیابی جمهوری اسلامی به تسلیحات نظامی پیشرفته را موجب افزایش امکانات نهادهای امنیتی حکومت ایران برای عملی کردن تهدیدات نظامی تهران در خاورمیانه دانست.

فعال‌شدن مکانیسم ماشه که در چارچوب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل پیش‌بینی شده باعث ازسرگیری تمامی تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران می‌شود.

در حالی‌که جمهوری اسلامی ایران همواره اسرائیل را تهدید به نابودی کرده‌، مقام‌های ایران به تازگی از تولید تسلیحات نظامی پیشرفته مانند پهپاد «مهاجر ۱۰» و موشک کروز سوپرسونیک خبر داده‌اند.

بهنام طالب‌لو، پژوهشگر ارشد امور ایران در بنیاد دفاع از دموکراسی، در بخش دیگری از اظهاراتش، اورانیوم غنی‌شده با خلوص بیش از هشتاد درصد در ایران را فراتر از چارچوب قابل کنترل آمریکا و دیگر کشورها ذکر کرد.

خبرگزاری بلومبرگ زمستان گذشته گزارش داد که بازرسان سازمان بین‌المللی انرژی اتمی در سایت‌های هسته‌ای ایران اورانیوم غنی‌شده با خلوص ۸۴ درصد شناسایی کرده‌اند.

بهنام طالب‌لو همچنین از عدم حمایت آمریکا و اتحادیه اروپا از مطالبات معترضان در ایران برای پایان‌یافتن حکومت جمهوری اسلامی انتقاد کرد.

این پژوهشگر ارشد موضوعاتی همچون «اولویت دادن به پرونده هسته‌ای ایران» یا «پرهیز از ریسک» را از جمله دلایل عدم تمایل آمریکا و هم‌پیمانانش به انجام اقدام در این زمینه خواند.

بهنام طالب‌لو همچنین خواستار در اولویت قرار گرفتن پرونده جمشید شارمهد، زندانی دو تابعیتی آلمانی-ایران و دارای اقامت دائم آمریکا، از سوی مقام‌های واشنگتن شد.

این کارشناس ارشد، از ربوده‌شدن جمشید شارمهد از امارات متحده عربی به عنوان «آدم‌ربایی» یاد کرده و آن را با امنیت ملی آمریکا مرتبط دانست.

جمشید شارمهد در سال ۱۳۹۹ در دبی به وسیله نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران ربوده و به ایران منتقل شد.

این شهروند که به عنوان رئیس گروه «تندر»، رسانه منتسب به انجمن پادشاهی ایران، معرفی شده، در سال ۱۴۰۱ به اتهام «افساد فی‌الارض» به اعدام محکوم شد.

XS
SM
MD
LG