چهل روز بعد از انتخابات میاندورهای ایالات متحده مدیر اطلاعات ملی آمریکا در گزارشی که به پرزیدنت دونالد ترامپ ارایه کرده، گفته است که جمهوری اسلامی ایران به همراه چین و روسیه تلاش برای اثرگذاری بر این انتخابات داشته اند، اما نتوانستهاند در سیستم رای گیری نفوذ کنند.
به گزارش سایت هیل، دن کوتس در بیانیهای گفت که روسیه، چین، و ایران برای تبلیغ منافع استراتژیکشان در ایالات متحده فعالیتهای نفوذ و کمپینهای تبلیغاتی انجام داده بودند. آنها سعی داشتند که روی رأیدهندگان در انتخابات میاندورهای کنگره آمریکا که هفته اول نوامبر برگزار شد، تاثیر بگذارند.
آقای کوتس در بیانیه خود تاکید کرد به رغم این تلاش ها، جامعه اطلاعاتی آمریکا هیچ نشانه ای دال بر لطمه به زیرساختهای انتخاباتی آمریکا که مانع رای دهی شود یا در شمارش آرا اخلال ایجاد کند، پیدا نکرده است.
مدیر اطلاعات ملی آمریکا به جزئیات تلاش سه کشور اشاره ای نکرد.
انتخابات میاندورهای آمریکا برای انتخاب مجلس نمایندگان و یک سوم سنا برگزار شد که براساس آن مجلس نمایندگان به دست دموکرات ها افتاد و جمهوریخواهان در سنا در قدرت ماندند.
بارها مقام های آمریکا، ایران را یکی از سه تهدید سایبری علیه ایالات متحده معرفی کرده اند.
تاکنون برخی از ایرانیانی که در حملات سایبری علیه آمریکا نقش داشته اند توسط ایالات متحده تحریم شده اند. شهریور ماه حتی یک شرکت امنیت سایبری نسبت به حمله هکرهای ایرانی در آستانه تحریمهای نفتی هشدار داد.
یکی از نگرانی ها در آمریکا درباره دخالت روسیه در انتخابات آمریکا است. پیش از این موضوع دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ به یک موضوع اصلی در آمریکا تبدیل شد.
کنگره آمریکا و بازپرس ویژه جداگانه تحقیقات گستردهای درباره نقش روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ دارند.
پیش از این یک گزارش درباره دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا اعلام کرد که این دخالت بسیار گستردهتر از آن است که تصور میشد.
پرزیدنت ترامپ هرگونه ارتباط با روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ را رد می کند و شهریور دستور تحریم مداخلهکنندگان در انتخابات آمریکا را امضا کرد.