لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ ایران ۱۹:۴۸

حماس ویدیوی جدیدی از دو گروگان اسرائیلی منتشر کرد


تصویر کیت سیگل، گروگان اسرائیلی ربوده‌شده توسط حماس در حمله تروریستی ۱۵ مهر. شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
تصویر کیت سیگل، گروگان اسرائیلی ربوده‌شده توسط حماس در حمله تروریستی ۱۵ مهر. شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

گروه شبه نظامی حماس روز شنبه هشتم اردیبهشت، ویدیویی جدید از دو گروگان اسرائیلی منتشر کرد که آنها را در جریان حمله تروریستی ۱۵ مهر سال گدشته خود به جنوب اسرائیل ربوده بود.

این ویدیو مشابه ویدیوهای قبلی گروگان‌ها است که توسط حماس منتشر شده و اسرائیل به عنوان آنچه تروریسم روانی نامیده شده، محکوم کرده است

دو گروگان به تصویر کشیده شده در این ویدیو به ترتیب کیت سیگل ۶۴ و اُمری میران ۴۷ ساله هستند که جداگانه در مقابل دوربین و با پس‌زمینه‌ای خالی صحبت می‌کنند. این دو گروگان اسرائیلی در سخنان‌شان به خانواده‌های خود ابراز عشق و محبت می‌کنند و خواستار آزادی خود می‌شوند.

اُمری میران در جریان حمله تروریستی ۱۵ مهر در مقابل چشمان همسر و دو دختر خردسالش از خانه‌اش در کیبوتص «نهال اُز» ربوده شد.

سیگل که شهروند دوتابعیتی اسرائیلی-آمریکایی است، در حمله تروریستی ۱۵ مهر به همراه همسرش از یک شهر نزدیک به غزه ربوده شد. همسر کیت سیگل در جریان آتش‌بس موقت آذر ماه سال گذشته آزاد شد.

انتشار این ویدیوی جدید از گروگان‌های اسرائیلی همزمان با ایام عید پسح در اسرائیل است که طی آن یهودیان بر اساس داستانی از تورات، آزادی نیاکان خود از بردگی در مصر را جشن می‌گیرند.

کیت سیگل در سخنانش و هنگام بازگو خاطره جشن گرفتن عید پسح پارسال با خانواده‌اش، شروع به گریستن می‌کند و می‌گوید امیدوار است پس از آزادی بار دیگر به خانواده‌اش ملحق شود.

حماس در حالی این ویدیو را منتشر می‌کند که روز شنبه اعلام کرد سرگرم بررسی یک پیشنهاد جدید اسرائیل برای برقراری آتش‌بس است.

پس از حمله تروریستی ۱۵ مهر حماس به اسرائیل که منجر به کشته‌شدن ۱۲۰۰ تن و گروگان گرفته شدن بیش از ۲۵۰ تن دیگر شد، اسرائیل تهاجم به غزه را با هدف نابودی این گروه تحت حمایت جمهوری اسلامی و بازگرداندن گروگان‌ها آغاز کرد.

در جریان مذاکرات با میانجیگری ایالات متحده، قطر، و مصر در پاییز سال گذشته، بیش از ۱۰۰ گروگان ربوده‌شده آزاد شدند. هنوز ١٣٣ گروگان اسرائیلی در اسارت حماس در غزه هستند و اسرائیل معتقد است دست‌کم ۲۰ تن از آنها جان خود را از دست داده‌اند.

مقامات حماس از زمان حمله تروریستی ۱۵ مهر چندین بار تاکید کرده‌اند در صورت توان، حمله‌ای اینچنین را بارها تکرار خواهند کرد.

حماس بدون اشاره به تعداد اعضای کشته‌شده خود در نتیجه تهاجم اسرائیل به غزه می‌گوید بیش از ۳۴ هزار فلسطینی ساکن غزه تا کنون کشته و حدود ٧۵ هزار تن دیگر زخمی شده‌اند.

بخش فارسی صدای آمریکا نمی‌تواند به طور مستقل آمار و ارقام ارائه‌شده از سوی حماس را راستی‌آزمایی یا تایید کند.

علاوه بر این، اسرائیل بارها تاکید کرده است که حماس از غیر نظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می کند.

ایالات متحده، بریتانیا، اتحادیه اروپا، ژاپن، اسرائیل، و شمار دیگری از کشورها حماس را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داده‌‌اند.

XS
SM
MD
LG