لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ ایران ۰۴:۲۴

هشدار اف‌بی‌آی: آمریکا با تهدیدهای فزاینده «جرایم سایبری» و «تروریسم» رو‌به‌رو است


رئیس پلیس فدرال ایالات متحده (اف‌بی‌آی) درباره خطرهای فزاینده‌ای که از هر سو آمریکا را تهدید می‌کنند هشدار داد.

کریستوفر ری، رئیس اف‌بی‌آی، تاکید کرد که پیشبرد بهتر تحقیقات در مورد حملات سایبری - از جمله علیه زیرساخت‌های انتخاباتی، نامزدها، یا کارزارهای انتخاباتی آنها - نیازمند کمک بخش خصوصی و به اشتراک‌گذاشتن مؤثرتر اطلاعات است.

مصاحبه رئیس اف‌بی‌آی با خبرگزاری آسوشیتدپرس در شرایطی انجام شده است که مجریان قانون در آمریکا با نگرانی‌های متعددی در رابطه با مسائل گوناگون از جمله تروریسم خارجی و داخلی، جاسوسی چین، و مداخله خارجی در انتخابات ریاست‌جمهوری آینده آمریکا مواجه هستند.

مقامات اف‌بی‌آی و دیگر سازمان‌های فدرال آمریکا روز دوشنبه ۲۹ مرداد اعلام کردند که جمهوری اسلامی ایران در هک کمپین ترامپ و تلاش برای نفوذ به کمپین بایدن-هریس دست داشته است؛ اقدامی که مقامات آمریکایی آن را «تلاشی گستاخانه» برای ایجاد اخلال در عرصه سیاسی آمریکا توصیف کرده‌اند.

رئیس پلیس فدرال آمریکا در مورد ترکیبی از تهدیدها که به یک‌باره و به ویژه پس از حمله تروریستی حماس به اسرائیل در ۱۵ مهر سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است و پیشتر نیز در مورد آنها هشدار داده بود ابراز نگرانی کرد.

او گفت اف‌بی‌آی برای تقویت مشارکت‌ها،‌ با مجریان قانون ایالتی و محلی همکاری می‌کند و در عین حال مشارکت‌های دیگری را با کسب و کارها و دانشگاه‌ها برای کمک به مقابله با تهدیدات علیه امنیت سایبری یا مالکیت معنوی ایجاد کرده است.

کریستوفر ری همچنین با تاکید بر اهمیت محافظت از نوآوری‌ها و هوش مصنوعی در برابر تهدیدات خارجی گفت: «هوش مصنوعی از جنبه‌های گوناگون مؤثرترین ابزار در برابر افراد با نیت‌های بدخواهانه است.» رئیس اف‌بی‌آی تأکید کرد که باید با این صنعت همکاری نزدیکی داشت تا اطمینان حاصل شود که هوش مصنوعی آمریکایی برای کمک به محافظت از مردم آمریکا در برابر تهدیدهای مبتنی بر هوش مصنوعی از سوی دیگران استفاده شود.

این اظهارات رئیس پلیس فدرال آمریکا در حالی بیان می‌شود که شرکت هوش مصنوعی «اوپن‌اِی‌آی» نیز روز ۲۶ مرداد اعلام کرد که کارزار یک گروه وابسته به جمهوری اسلامی را که از «چت‌جی‌پی‌تی» این شرکت برای تولید محتوای جعلی در ‌سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کرد، کشف و مختل کرده است.

سایت‌ها و حساب‌های رسانه‌های اجتماعی که «اوپن‌ای‌آی» در این رابطه کشف کرده است، مقالات و نظراتی را که با کمک «چت‌جی‌پی‌تی» تولید شده‌اند در مورد موضوعاتی از جمله جنگ در غزه و بازی‌های المپیک منتشر کرده‌اند.

برخی از محتواهای حاوی اطلاعات نادرست نیز با هدف ایجاد فضایی دو‌قطبی میان رأی‌دهندگان آمریکایی در انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو تولید شده‌اند.

شماری از قانونگذاران آمریکایی خواستار برگزاری جلسات توجیهی و حذف طبقه‌بندی محرمانه مربوط به دخالت احتمالی خارجی در انتخابات آمریکا شده‌اند.

سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا تأکید کرده است که دولت بایدن «به شدت هر دولت یا نهاد خارجی را که تلاش می‌کند در روند انتخابات ما مداخله کند یا به دنبال تضعیف اعتماد به نهادهای دموکراتیک ما باشد، محکوم می‌کند.»

منبع: آسوشتدپرس

مطالب مرتبط

XS
SM
MD
LG