لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ ایران ۰۳:۳۸

خانواده‌های شهروندان فرانسوی زندانی در ایران از سازمان ملل متحد کمک خواستند


از چپ: سیلوی آرنو، مادر لوئی آرنو، و نوئمی کوهلر، خواهر سیسیل کوهلر، دو تن از بستگان فرانسوی‌های بازداشت‌شده در ایران، مقابل دفتر سازمان ملل متحد در ژنو (دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۳)
از چپ: سیلوی آرنو، مادر لوئی آرنو، و نوئمی کوهلر، خواهر سیسیل کوهلر، دو تن از بستگان فرانسوی‌های بازداشت‌شده در ایران، مقابل دفتر سازمان ملل متحد در ژنو (دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۳)

حامیان سه شهروند فرانسوی زندانی در ایران روز دوشنبه در تلاش برای اعمال فشار بر جمهوری اسلامی و افزایش آگاهی در مورد وضعیت اسفناک خود، به سازمان ملل در ژنو مراجعه کردند.

خانواده‌های سیسیل کوهلر، ژاک پاری، و لوئی آرنو روز دوشنبه ۸ خرداد در تلاش برای اعمال فشار بر جمهوری اسلامی و افزایش آگاهی‌رسانی در مورد شرایط بد این سه نفر، به دفتر سازمان ملل متحد در ژنو مراجعه کردند.

نوئمی کوهلر، خواهر سیسیل کوهلر شهروند فرانسوی که به همراه شریک زندگی‌اش ژاک پاری به مدت بیش از دو سال در بازداشت بوده، امیدوار است بتواند توجه بین‌المللی را «به وضعیت عزیزان‌مان که در ایران گروگان‌ گرفته شده‌اند» جلب کند و آزادی آنها را سرعت بخشد.

به گزارش رادیو فرانسه کوهلر که در مقابل مقر سازمان ملل صحبت می‌کرد به خبرگزاری فرانسه گفت: «این یک وضعیت کاملا اضطراری است، وضعیت سلامتی آنها رو به وخامت است، و زمان آن است که این کابوس تمام شود.»

سیلوی آرنو، مادر لوئی آرنو، نیز گفت آن سه در بازداشت خودسرانه هستند و باید چه زودتر آزاد شوند.

لوئی آرنو یک مشاور بیش از یک سال و نیم پیش توسط جمهوری اسلامی در ایران بازداشت و به «تبلیغ و به خطر انداختن امنیت کشور» متهم و به پنج سال زندان محکوم شد. مقامات فرانسوی این حکم را «غیرقابل قبول» خواندند.

سیسیل کوهلر، معلم ادبیات، بیش از دو سال بیش در حالی که به همراه شریک زندگی خود ژاک پاری در حال سفر به ایران بود، به اتهام «جاسوسی» بازداشت شد.

کارشناسان غربی می‌گویند جمهوری اسلامی شهروندان خارجی به ویژه افراد دارای تابعیت دوگانه را بازداشت می‌کند تا از آنها به عنوان مهره‌ای برای اعمال فشار بر کشورهای دیگر استفاده کند. آنها از شهروندان خارجی خواسته‌اند به ایران سفر نکنند، چون در خطر بازداشت تحت اتهامات ساختگی قرار می‌گیرند.

XS
SM
MD
LG