لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ ایران ۰۰:۳۱

اف بی آی در تعقیب حلقه سرقت سایبری رومانی است


سازمان «اف بی آی» در پی یافتن یک تبعه رومانی است که سرپرستی گروه سارقان سایبری را به عهده دارد و میلیون ها دلار از طریق تارنمای «eBay» و تارنماهای دیگر از مردم آمریکا به سرقت برده است.

نیکولای پاپسکوو و شش تن دیگر به دست داشتن در این عملیات سرقت سایبری محکوم شده اند. این گروه تبهکار با تبلیغ انواع خودرو، موتورسیکلت، قایق و دیگر اقلام گرانقیمت روی تارنماهایی همچون «eBay»، «Cars.com»، «AutoTrader.com» و «CycleTrader.com» که معمولاً بین ١٠ تا ٤٥ هزار دلار قیمت دارند، مردم را فریب می دادند، در حالی که این اقلام در حقیقت وجود خارجی نداشتند. بنا به اعلام «اف بی آی» این حلقه موفق شده است ٣ میلیون دلار به سرقت ببرد.

یکی از مقامات بلندپایه «اف بی آی» گفته است «متهمان با رخنه در فضای سایبری برای اقلام گرانقیمتی تبلیغ می کردند که وجود خارجی نداشتند. آن ها مبالغی را از قربانیان خود به سرقت بردند تا حرص و طمع خود را فرو بنشانند و برای دستیابی به این هدف هویت های جعلی، تارنماها و اسناد و مدارک تقلبی ایجاد کردند تا فریب خود را واقعی بنمایایند».

«اف بی آی» روز پنج شنبه اعلام کرد برای این افراد «تحت تعقیب» حکم بازداشت صادر کرده است و به پلیس بین الملل نیز اطلاع داده است. «اف بی آی» این گروه را «استادان توهم» خوانده بود. پاپسکوو ٣٣ سال دارد و بارها به صورت علنی گفته بود که «اف بی آی» «یارای دسترسی به او را نخواهد داشت».

لینچ، شرکت حقوقی ایالات متحده می گوید «پاپسوکوو و سندیکای جنایتکار همکار او سال های طولانی با استفاده از تارنماهای جعلی و اسناد تقلبی در چندین قاره پول مردم سخت کوش آمریکا را که درصدد خرید خودرو بودند، به جیب زدند. آن ها تصور می کردند که راه دور آن ها را از ذره بین قانون مصون خواهد کرد، اما اشتباه می کردند».
پس از آن که «فروشندگان» با «خریدارانی که قربانی این سرقت سایبری شده بودند» به توافق می رسیدند، اغلب صورتحسابی را با ایمیل از مسیر Amazon Payments PayPal و یا دیگر تارنماهای ویژه خدمات پرداخت اینترنتی به آن ها ارسال و توصیه می کردند تا مبالغ خرید خود را به حساب های بانکی ایالات متحده واریز کنند،
حساب هایی که متعلق به سارقان بود.

رومانی به عنوان یکی از مراکز عمده جرائم سایبری محسوب می شود.
XS
SM
MD
LG