لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ ایران ۱۹:۳۴

کرونا در جهان | از تأیید دو درمان مبتنی بر آنتی‌بادی در اروپا تا آمادگی هلند و ژاپن برای موج جدید کرونا


ژاپن تخت‌های بیمارستانی را افزایش می‌دهد. آرشیو
ژاپن تخت‌های بیمارستانی را افزایش می‌دهد. آرشیو

نهاد ناظر دارویی اروپا دو درمان مبتنی بر آنتی‌بادی مونوکلونال را توصیه کرده است؛ یکی از آنها ابداع شرکت بیوتکنولوژی «ریجنران» آمریکا و شریک سوئیسی‌اش «راش»، و دیگری محصول «سلتریون» کره جنوبی است.

با تأیید کمیسیون اروپا، این دو درمان پس از رمدسیویر، نخستین درمان‌های مرتبط با کرونا در اروپا خواهند بود.

معجون آنتی‌بادی «روناپریو» ساخت شرکت «ریجنران»، توسط کمیته داروهای انسانی آژانس دارویی اروپا برای افراد بالای ۱۲ سال که مبتلا به کرونا هستند و احتیاج به اکسیژن اضافی ندارند توصیه شده است.

آنتی‌بادی مونوکلونال ساخته شده توسط شرکت کره‌ای «سلتریون» نیز برای بزرگسالان دارای شرایط مشابه توصیه شده است.

آنتی‌بادی مونوکلونال از آنتی‌بادی طبیعی تولید شده توسط سیستم ایمنی برای مقابله با عفونت الگوبرداری می‌کند.

درمان آنتی‌بادی شرکت «ریجنران»، سال گذشته در آمریکا مجوز مصرف اضطراری گرفت.

  • تعطیلی سه هفته‌ای در هلند

دولت هلند، در پی افزایش موارد ابتلا به کرونا، برای پیشگیری از موج چهارم همه گیری، از روز شنبه این هفته تعطیلی سه هفته‌ای اعلام کرد. در این مدت، شهروندان از دعوت بیش از چهار نفر به خانه‌های خود منع شده‌اند.

همچنین بارها و رستوران‌ها ساعت هفت شب تعطیل و رویدادهای ورزشی بدون تماشاگر برگزار خواهند شد.

این تصمیم پس از آن گرفته شد که موارد جدید ابتلا در هلند برای دومین روز پیاپی به ۱۶ هزار مورد رسید. رکورد پیشین، ۱۳ هزار مورد ابتلا در روز بود که در ماه دسامبر سال گذشته ثبت شد.

مدارس، سالن‌های نمایش و سینماها در این سه هفته باز خواهند بود. حدود ۸۵ درصد از جمعیت بزرگسال هلند، به طور کامل واکسینه شده‌اند.

  • افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی در ژاپن

دولت ژاپن برای موج بعدی کرونا آماده می‌شود و هزاران تخت به بیمارستان‌های خود افزوده است تا دچار وضعیت تابستان قبل نشود. در آن زمان، به دلیل کمبود تخت، بسیاری از بیماران مبتلا به کرونا مجبور بودند در خانه مداوا شوند.

ژاپن، از جمله کشورهایی است که بالاترین سرانه تخت بیمارستانی در جهان را دارد. با این حال، بیشترین بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های دانشگاهی و دولتی بستری می‌شوند.

بیمارستان‌های خصوصی کوچک تمایلی به پذیرش بیماران مبتلا به کرونا ندارند و می‌گویند تخصص کافی برای رسیدگی به بیماری‌های عفونی ندارند یا کمبود کارکنان و هزینه‌ها را بهانه می‌کنند.

در اواسط ماه اوت، زمانی که موارد جدید ابتلای روزانه به حدود ۲۵ هزار افزایش یافت، نظام مراقبت‌های بهداشتی ژاپن در آستانه فروپاشی قرار گرفت و بسیاری از بیمارانی که ناگزیر در خانه تحت مراقبت بودند، جان خود را از دست دادند.

ژاپن حدود ۷۵ درصد از جمعیت خود را به طور کامل واکسینه کرده است.

اجازه تزریق دز یادآور به همه در کالیفرنیا

در کالیفرنیا، تمامی بزرگسالان قادر خواهند بود دز یادآور واکسن را دریافت کنند. در حال حاضر، مقامات بهداشتی آمریکا، دز تقویتی واکسن کرونا را به افراد مسن و کسانی که ضعف سیستم ایمنی دارند و یا به اقتضای شغل خود در معرض ویروس قرار دارند توصیه کرده‌اند.

اداره بهداشت عمومی ایالت کالیفرنیا در غرب ایالات متحده، در نامه‌ای از مراکز ارائه‌ واکسن خواست تا هیچ یک از متقاضیان دز یادآور را رد نکنند.

به این ترتیب، میلیون‌ها شهروند کالیفرنیایی می‌توانند دز یادآور را دریافت کنند.

افرادی که شش ماه از دریافت دز دومشان گذشته است قادر خواهند بود دز یادآور را با واکسن‌های فایزر، مدرنا و یا جانسون تزریق کنند.

XS
SM
MD
LG