سفارت چین در بیروت با اشاره به «وضعیت پیچیده امنیتی» در لبنان، به ویژه در جنوب این کشور، از شهروندان چینی خواست از فرصت استفاده کنند و «در حالی که پروازهای تجاری همچنان برقرار است» هر چه سریعتر لبنان را ترک کنند.
آلمان هم روز چهارشنبه ۱۷ مرداد از شهروندان خود خواسته بود بدون توجه به شایعات مربوط به عملیات تخلیه احتمالی از لبنان که به شهروندان آلمان احساس امنیت کاذب داده است، به سرعت این کشور را ترک کنند.
سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان با بیان این که اکنون زمان خروج از لبنان فرا رسیده است، از شهروندان آلمانی خواست تا خروج خود را برنامهریزی کنند، حتی اگر این به معنای سفر از طریق ترکیه یا پرداخت هزینههای سنگین برای پروازهای هوایی باشد.
همزمان با تشدید تنشها در خاورمیانه، وزارت امور خارجه ژاپن هم روز سهشنبه ۱۶ مرداد با اشاره به تشدید تنشها در خاورمیانه، از شهروندان خود خواست که از سفر به اسرائیل خودداری کنند. این وزارتخانه روز دوشنبه نیز از شهروندان ژاپنی حاضر در لبنان خواسته بود آن کشور را ترک کنند.
پیشتر ایالات متحده و بریتانیا روز شنبه ١٣ مرداد نیز از شهروندان خود خواسته بودند فورا لبنان را ترک کنند.
سفارت ایالات متحده در بیروت در بیانیهای با اشاره به لغو بسیاری از پروازهای بینالمللی از مبدا و به مقصد لبنان، به آن دسته از شهروندان آمریکایی که قصد خروج از لبنان را دارند، توصیه کرد هر بلیطی را که در دسترس است، «حتی اگر آن پرواز فورا انجام نمیشود یا مسیر مورد دلخواه آنها» نیست، خریداری کنند.
سفارت ایالات متحده به آن دسته از شهروندان آمریکا که قصد خروج از لبنان را ندارند، توصیه کرد برای شرایط اضطراری و پناهگرفتن در پناهگاهها برای مدت زمانی طولانی آماده شوند.
سفارت ایالات متحده در اورشلیم نیز روز جمعه ۱۲ مرداد در هشداری به شهروندان آمریکایی در اسرائیل اعلام کرد شرایط امنیتی منطقه پیچیده است و میتواند به سرعت تغییر کند.
این سفارتخانه در اطلاعیه خود از شهروندان ایالات متحده خواست با توجه به احتمال افزایش تنشهای منطقهای و لغو پروازها به داخل و خارج اسرائیل، هر چه زودتر برای خروج از این کشور برنامهریزی کنند.