مدیرعامل سازمان «بهشت زهرا» در گزارشی از عملکرد و دستاوردهای سازمان مطبوع خود اعلام کرده به صورت میانگین روزنامه ۱۸۰ متوفی در بهشت زهرا پذیرش میشود و ۵۰ هزار قبر برای زمان بحران پیش بینی شده است.
جواد تاجیک، بهشت زهرای تهران را بزرگترین «آرامستان ایران» با بیش از ۲ میلیون دفن اعلام کرد که در سال ۱۳۴۹ طراحی و اجرا شده و گفته در چهار دهه اخیر هیچ اقدام جدیدی صورت نگرفته در حالی که به گفته او باید ۲۰ سال پیش «تدابیر جدیدی» اتخاذ میشد.
یکی از موارد «بحران» که مدیرعامل سازمان بهشت زهرا به آن اشاره کرده، زلزله است. آماده داشتن ۵۰ هزار قبر برای شرایط «بحران» در حالی است که روزنامه «اعتماد» هشتم بهمن ماه سال جاری در گزارشی نوشته بود که با استناد به تلفات زلزلههای مشابه با شرایط شهر تهران در کشورهای مختلف، اگر زلزلهای با بزرگای بیش از ۷ در تهران اتفاق بیفتد بسته به زمان و کانون وقوع آن، ۵ تا ۲۰ درصد جمعیت معادل ۵۰۰ هزار تا ۲ میلیون نفر از جمعیت شهر تهران از بین خواهند رفت.
براساس اعلام بهشت زهرا در حال حاضر قیمت قبر در ناحیه یک این مجموعه ۳۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ناحیه دو ۲۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و در ناحیه سه ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است.
روزنامه «شرق» اما در شهریور ماه سال جاری در گزارشی نوشته بود که در «فاز یک» بهشت زهرا قیمت قبر ۳ طبقه ۱۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است، در فاز ۲ نیز قیمت قبر ۳ طبقه حدود ۷۱ میلیون تومان است و در فاز سوم قیمت این قبرها به ۴۲ میلیون تومان میرسد.
این روزنامه ادعای قبر رایگان در قطعات جدید و روزانه از سوی مسئولان را رد کرده و نوشته بود که قبر رایگان تنها برای کودکان زیر ۷ سال در دسترس است.