پدر مهسا امینی در پیامی خطاب به نیلوفر حامدی و الهه محمدی، این دو روزنامهنگار را «ایراندختان سرفراز و آزاده» نامید که با «قلم خود، حقیقتی را» که مقامات جمهوری اسلامی «میخواستند کتمان شود، فریاد» زدند و صدای مهسا امینی و خانوادهاش شدند.
در پیام امجد امینی، پدر مهسا امینی که روز پنجشنبه سوم آبان در بخش روایت در اینستاگرام منتشر کرده، آمده است: «ایراندختان سرفراز و آزاده، از جان و دل پدری که دخترش را در بیعدالتی و قانونستیزی از دست داد، به شما دو فرزند دلبند ایران، رهرو راه آزادی و پرچمدار عدالت، نیلوفر حامدی و الهه محمدی عزیز اعلام میدارم، رنج و محنت دو سالی که در سختترین شرایط در بازداشت بودید و ادامه تحمل کیفر غیرعادلانه شما را درک میکنم و شجاعتتان را میستایم.»
آقای امینی تأکید کرده است: «شما با قلم خود حقیقتی را که میخواستند کتمان شود، فریاد زدید و صدای مهسا (ژینا)ی بیصدای ما شدید.»
به تأکید او، «قلمهایی که برای عدالت به حرکت درآیند، هرگز فراموش نمیشود و نوش و نیش آن از یادها نخواهد رفت.»
این پدر دادخواه خطاب به این دو روزنامهنگار که در پی اطلاعرسانی درباره کشته شدن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد، بازداشت شدند و با گذشت بیش از دو سال دوباره برای اجرای حکم به زندان فراخوانده شدهاند، گفته است: «شما تنها نیستید و هر فریاد و هر کلمه شما در دلهای مردم ما طنینانداز است.»
امجد امینی اضافه کرد: «به شما مژده میدهم که چراغ امید به استقرار و اجرای عدالت در ایران و جهان، هرگز خاموش نخواهد شد . چون قربانیان آن همگی همدردند.»
مهسا (ژینا) امینی، ۲۵ شهریور ۱۴۰۱ در بازداشت گشت ارشاد نیروی انتظامی جمهوری اسلامی کشته شد، واقعهای که ماهها اعتراضات سراسری گسترده در ایران را در پی داشت.
پس از کشته شدن مهسا امینی و در جریان سرکوب اعتراضات سراسری توسط نیروهای حکومتی بیش از ۵۰۰ تن کشته و هزاران تن بازداشت شدند.
همچنین، مقامات جمهوری اسلامی شماری از روزنامهنگاران و وکلای دادگستری را به واسطه انجام وظیفه شغلیشان بازداشت کرد.
نیلوفر حامدی و الهه محمدی، دو تن از این روزنامهنگاران بودند که به دلیل اطلاعرسانی درباره کشته شدن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد بازداشت شدند و پس از سپری کردن حدود ۴۰۰ روز با وثیقه ۱۰ میلیارد تومانی به طور موقت از زندان اوین آزاد شدند.
یکی از اتهامات منتسب به آنها «همکاری با دولت متخاصم» بود که در دادگاه تجدیدنظر رد شد. اتهامی که دولت ایالات متحده آمریکا بارها آن را رد کرده و هرگونه ارتباط و همکاری با این خبرنگاران را تکذیب کرده و صدور چنین احکامی را تلاش جمهوری اسلامی برای سرکوب آزادی بیان در ایران توصیف کرده است.
با این حال، مقامات قضایی جمهوری اسلامی نیلوفر حامدی و الهه محمدی را بار دیگر برای اجرای حکم به زندان فراخواندهاند. این در حالی است که وکلای این دو روزنامهنگار تأکید کردهاند که با تبرئه آنها از اتهام «همکاری با دولت متخاصم»، بقیه پروندهشان شامل بخشنامه عفو ۱۴۰۱ میشود و حبس مجدد آنها غیرقانونی است.