در ساختمان کوچکی واقع در خیابان ۲۲ شهر واشنگتن که رویش نوشته Rock the Vote ، جوانانی پشت لب تاپ های جورواجور مشغول کار هستند که همگی شاداب به نظر می رسند.
این سازمان مشهورِ مربوط به جوانان، با تکیه بر «رسانه های نو» قصد دارد تا رای دهندگان جوان آمریکایی را از حقوق قانونی خود مطلع کند.
بدون شک مشارکت جوانان تاثیر به سزایی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که سه شنبه ۱۴ آبان انجام می گیرد خواهند داشت واین خود نقش سازمان هایی نظیر Rock the Vote را نمایان تر می کند.
طبق آخرین گزارش مرکز اطلاعا ت و تحقیقات یاد گیری و مشارکت شهروندی که در سال ۲۰۰۶منتشر شد آمار جوانانی که برای رای دادن در آمریکا در این سال ثبت نام کرده بودند ۲۴ درصد بیشتر ار سال پیش از آن بوده است.
پیش بینی ها حاکی از آن است که امسال نیز آمار رای دهندگان جوان برای چندمین بار پیاپی در سال ها اخیر بیشتر شود.
Rock the Vote سازمانی است که بدون حمایت از حزب و یا جناح خاصی در نظام
سیاسی آمریکا همه ی جوانان را برای ثبت نام جهت رای دادن به نامزد
اتنخاباتی مورد دلخواهشان تشویق می کند.
استفانی یانگ مسئول روابط رسانه ای این سازمان در ارتباط با انگیزه تاسیس چنين سازمانی به بخش فارسی صدای آمریکا گفت، « Rock the Vote هجده سال پیش توسط افرادی در صنعت موسیقی آمریکا تاسیس شد که به سانسور در موسیقی اعتراض داشتند. فکر ايجاد این سازمان هم از آنجا پا گرفت که هنرمندان موسیقی با توجه به مخاطبان جوانشان به این فکر افتادند که آنها را به رای دادن تشویق کنند.»
در این راه Rock the Vote از هنرمندان متعددی جهت شرکت در مراسم این سازمان برای تشویق جوانان به رای دادن استفاده کرده است.
مدونا خواننده مشهور پاپ آمریکایی از اولین هنرمندانی بود که از طریق این سازمان غیر انتفاعی از جوانان سراسر آمریکا خواست تا سرنوشت خود را جدی گرفته و در انتخابات شرکت کنند.
هدر اسمیت مدیر اجرایی Rock the Vote در ارتباط با چگونگی مشارکت دادن جوانان در انتخابات گفت، «ما به این فکر می کنیم که جوانان چطور با هم ارتباط برقرار می کنند. مثلا شما همیشه روی صفحه کامپیوتر های آن ها صفحه وب سایت FaceBook را می بینید و یا امروزه بیشتر از هر چیزی جوان تر ها به تلفن های همراهشان وابسته هستند و از طریق تلفن به همدیگر يادداشت های کوتاه (تکست) می فرستند. ما از این راه می توانیم با انها ارتباط برقرار کنیم و ما می دانیم که اگر از روش های خود جوان ها برای برقراری ارتباط استفاده کنیم می توانیم آن ها را برای رای دادن تشویق کنیم.»
Rock the Vote از آغاز تا کنون از هیچ نامزد خاصی حمایت نکرده است. در ساختمان کوچک این سازمان افرادی از حزب ها و جناح های مختلف سیاسی در آمریکا مشغول کار هستند.
استفانی یانگ در مورد انگیزه های Rock the Vote می گوید که آنها می خواهند ازسه طریق جوانان را از قدرت سیاسی ای که دارند مطلع سازند.
نخست با تشویق آن ها برای ثبت نام جهت رای دادن، دوم با دادن شناخت بیشتر به آنها در باره فرایند رای گیری و چگونگی آن و در نهایت با دادن اطلاعات منصفانه درباره نامزدهای انتخابانی برای کمک به جوانان جهت شناخت بیشتر از حقوق شهروندی خود.
استفانی با اشاره به استفاده Rock the Vote از اینترنت به عنوان اصلی ترین ایزار این سازمان برای ارتباط با جوانان می گوید که وب سایت هایی نظیر فیس بوک ، یو تیوب و وب سایت اصلی خودشان نقش های اصلی ارتباطی بین جوانان را بازی می کنند.
جوانانی که در اين سازمان غیر انتفاعی کار می کنند اعتقاد دارند که رای دادن حق همه است و آن ها فقط تلاش دارند تا به دیگران این آگاهی را بدهند که آن ها از این حق برخوردارند و باید از ان استفاده کنند.
تا دو روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری Rock the Vote بیش از دو میلیون و پانصد هزار نفر را برای شرکت در انتخابات ثبت نام کرده است، آماری که بدون شک می تواند سرنوشت انتخابات را تغییر دهد.