نمایندگان ۶ کشور مذاکره کننده با ایران در جلسه ژنو مکرراً از هیات ایرانی خواستند که واضح و روشن پاسخ دهد که آيا ایده تعلیق را میپذیرد یا خیر. اما هئیت ایرانی از پاسخ دادن طفره می رفت. روز شنبه، پس از جلسه ۶ ساعته، خاوير سولانا، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، بطور مختصر و مفید نتیجه را اینگونه توصیف کرد: باز هم ما پاسخی را که خواهان آن بودیم نگرفتیم.
سعيد جلیلی، مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی، در بدو ورود به تهران در جمع خبرنگاران موضوع گفتگوها را اول رویکرد دو طرف برای ادامه مسیر، و دوم دستیابی به توافقی در مورد ساختار، نوع و جدول زمانی برای گفتگوها برشمرد.
جلیلی گفت که هیات ایرانی با دید مثبت به جلسه رفت و ایران خود این حضور و دیدگاه آینده اش را دیدگاهی استراتژیک و بلند مدت میداند.
ویلیام برنز، معاون سیاسی وزارت امور خارجه ايالات متحده آمریکا، زمانیکه نماينده جمهوری اسلامی در حال مطرح کردن پاسخ خود بود، به دیگر شرکت کنندگان پیوست. برنز همانند دیگر همتایانش، بنوبه خود موضع آمریکا را در راستای دیگر اعضای گروه ۵+۱ یعنی «تعلیق غنی سازی برای آغاز مذاکرات رسمی» را تکرار کرد.
کاندوليزا رایس به خبرنگاران گفت که خاویر سولانا در انتها گزینه های پیش روی جمهوری اسلامی ايران را روشن ساخت و آن پیامی بسیار نيرومند به رهبران ایران بود که نمیتوانند وقت کشی کنند و مرتباً فقط صحبت از فرهنگ کنند، بلکه معضلی در پیش رو دارند و باید در مورد آن تصميم گيری کنند.
در دیدگاه رئیس جمهوری و مذاکره کننده ایران گفتگوی ژنو سازنده بود. اما به نوشته روزنامه نیویورک تایمز پاسخ جمهوری اسلامی ایران که بصورت کتبی بود به هیچ عنوان به موضوع اصلی که خواسته بین المللی برای تعلیق غنی سازی بود، نپرداخت.
وزیر امور خارجه آمریکا در هنگام سفرش به ابوظبی به خبرنگاران گفت که با توجه به نتیجه جلسه روز شنبه، اکنون آمریکا در موقعیتی قوی قرار دارد که اگر جمهوری اسلامی پس از دو هفته ضرب العجل پاسخ مثبت به تعلیق نداد، زمان آن خواهد بود که تحریمها شدت پيدا کند.