جرج بوش گفت با سران چين، روسيه و ژاپن در باره آزمايش اتمی کره شمالی صحبت کرده است و همه آنها توافق کردند که اقدام کره شمالی غيرقابل قبول است و بايد بلافاصله از سوی شورای امنيت سازمان ملل نسبت به آن واکنش داده شود. آقای بوش در واکنش به آزمايش اتمی کره شمالي، آن را تهديدی عليه صلح و ثبات جهانی دانست.
رئيس جمهوری آمريکا گفت اگر کره شمالی سلاحهای اتمی يا مواد توليد بمب اتمی خود را به کشور يا شخص سومی منتقل کند، مسئول پيامد اين اقدام خواهد بود.
وی گفت آمريکا به تعهدات دفاعی خود نسبت به کره جنوبی و ژاپن وفادار است.
دولت چين اقدام کره شمالی را «گستاخانه» توصيف کرد و بار ديگر از کره شمالی خواست به مذاکرات ششجانبه اتمی مراجعت کند. چين يکی از متحدان معدود کره شمالی است و قبلا نسبت به تهديدهای اتمی کره شمالی با لحن حساب شدهای واکنش نشان ميداد.
مقامات کره جنوبی گفتند نسبت به آزمايش اتمی کره شمالي، در راستای موضع کره جنوبی که مسلح شدن کره شمالی را غيرقابل قبول میداند، با شدت واکنش نشان خواهند داد.
ژاپن يک گروه ضربتی تشکيل داد تا با آنچه تهديد نسبت به امنيت منطقه ناميد مقابله کند. شينزو آبه، نخست وزير جديد ژاپن، برای مذاکره، به خصوص در باره تهديد اتمی کره شمالي، با رو مو هيون، رئيس جمهوری کره جنوبی در سئول به سر ميبرد.
همچنين، پاکستان در واکنش به خبر آزمايش اتمی کره شمالی آن را عامل بيثباتی برای منطقه دانست. يک سخنگوی وزارت امورخارجه پاکستان به نام تسليم اسلام گفت ارتباطی ميان پيشرفتهای اتمی کره شمالی و عبدالقدير خان، پدر بمب اتمی پاکستان، وجود ندارد. خان قبلا به خاطر گسترش دانش هستهای به کشورهائی که آمريکا و ديگران آنها را ناپايدار ميدانند، محکوم شده بود.
تونی بلر، نخست وزير بريتانيا آزمايش اتمی کره شمالی را «کاملا غيرمسئولانه» خواند.
ولاديمير پوتين، رئيس جمهوری روسيه، نيز آزمايش اتمی کره شمالی را محکوم کرد. کرملين گفته است که خواهان واکنش هماهنگ جهانی نسبت به کره شمالی است.
فرانسه، آلمان، اتحاديه اروپا، اندونزی و استراليا نيز نگرانی خود را از آزمايش اتمی کره شمالی ابراز داشتهاند.