دیدار سپاهیها و نیابتیها در حاشیه مراسم رئیسی؛ غیبت سه رئیسجمهوری پیشین حکومت در نماز میت
در حالی که برخی اظهارنظرهای مقامات فعلی و پیشین جمهوری اسلامی درباره مرگ ابراهیم رئیسی، حسین امیرعبداللهیان، و همراهانشان خبرساز شده است، رسانههای حکومتی ادعا کردهاند که «بیش از ۹۰» مقام بلندپایه و «۶۰ هیئت عالیرتبه خارجی» برای «ادای احترام» به رئیسی به تهران سفر کردهاند.
این در حالی است که غیبت محمد خاتمی، محمود احمدینژاد، و حسن روحانی، سه رئیسجمهوری پیشین جمهوری اسلامی در مراسم نماز میت ابراهیم رئیسی مورد توجه رسانهها قرار گرفت.
انتقاد شدید اسرائیل از «ادای احترام» سازمان ملل به رئیسی: او «قصاب تهران» بود
گیلاد اردان، سفیر اسرائیل در سازمان ملل متحد، روز پنجشنبه ٣ خرداد به ادای احترام مجمع عمومی سازمان ملل به ابراهیم رئیسی اعتراض کرد.
بی نظمی و ناهماهنگی سربازان در رژه مخصوص وداع با آلهاشم در فرودگاه تبریز
اعتراض جمعی از ایرانیان به برگزاری مراسم برای رئیسی در مرکز اسلامی مریلند آمریکا
رسانههای ایران میگویند ابراهیم رئیسی در «رواق دارالسلام حرم امام رضا» دفن خواهد شد. در وبسایت رسمی تشکیلات اداره آرامگاه امام هشتم شیعیان آمده که این مکان مجموعا ۲۲۷ متر مربع مساحت دارد و در ساخت آن از سنگ مرمر استفاده شده و در رواق نیز با «طلای نفیس» ساخته شده است.
بنا به اطلاعات همین وبسایت جد مادری علی خامنهای هم در این مکان دفن شده است.
یک روزنامه در تهران روایتهای رسمی از تماس امام جمعه تبریز پس از «برخورد بالگرد با کوه» را به باد انتقاد گرفت
نمازهای میت خامنهای بر پیکر منصوبانش؛ از «نیک خواندن» حلقه وفادار تا «طلب عفو» برای هاشمی رفسنجانی
رئیسی و همراهانش در نقطه پایان؛ خامنهای بر پیکر رئیس جمهوری «مغتنم» خود، نماز میت خواند
یکی از نمایندگان کارگران شرکت نیشکر هفتتپه در واکنش به ادعای نقش ابراهیم رئیسی در «آزاد شدن» این شرکت، آن را «نادیده گرفتن زحمات و زخمهای کارگران» دانست.
ادعای نقش ابراهیم رئیسی در این زمینه و همچنین تبلیغات رسانهها در ایران در مورد حمایت او از کارگران در شرایطی مطرح شد که برخورد با کارگران، معلمان و بازنشستگان و فعالان صنفی آنها در دوران ریاستش در دو قوه قضاییه و مجریه، افزایش یافت.
سازمان عفو بینالملل روز چهارشنبه دوم خرداد، اعلام کرد که مرگ ابراهیم رئیسی نباید مانع «حق مردم ایران برای دستیابی به عدالت، حقیقت و غرامت» به خاطر «جنایات متعددی که بر اساس قوانین بینالملل و نقض حقوق بشر که از دهه ۱۹۸۰ در دوران او در ردههای قدرت» صورت گرفت، شود.