لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۷ دی ۱۴۰۳ ایران ۱۳:۵۶

اسکار ۹۳ - کامی عسگر از نامزدهای پیشین جایزه اسکار: به رامین بحرانی برای ساخت «ببر سفید» افتخار می‌کنم


کامی عسگر
کامی عسگر

نود و سومین دوره مراسم اهدای جوایز اسکار، یکشنبه ۲۵ آوریل، در لس آنجلس برگزار می‌شود. کامی عسگر از هنرمندان فعال ایرانی‌تبار در هالیوود است. او در دو دهه گذشته با بسیاری از تهیه کنندگان و استودیوهای بزرگ فیلمسازی همکاری کرده است.

کامی عسگر برای فیلم «آپوکالیپتو» یا «آخر الزمان» در سال ۲۰۰۷ نامزد جایزه اسکار بهترین تدوین صدا (به انگلیسی: Sound Editing) شد.

کامی عسگر درباره تأثیر همه‌گیری ویروس کرونا بر مراسم اهدای جوایز اسکار به صدای آمریکا می‌گوید: «بدون‌ شک برنامه امسال، تفاوت‌های زیادی با دوره‌های گذشته دارد، و در عین حال فیلم‌های متفاوتی هم داریم. فکر می‌کنم که آکادمی تلاش زیادی کرده است تا شرایطی ایجاد کند تا فیلم‌های خوبی که معمولا به خاطر قوانین خاص به اسکار نمی‌رسند، و دیده نمی‌شود، در برنامه امسال حاضر باشند.»

آقای عسگر درباره ادامه می‌افزاید: «برگزاری مراسمی با حضور هنرمندان، هر چند محدود، بسیار جذاب و تماشایی است، و سرگرم‌کننده‌تر از یک برنامه مجازی خواهد بود. بدون‌ شک حاضران و تماشاگران از این برنامه استقبال می‌کنند.»

کامی عسگر
کامی عسگر

این هنرمند ایرانی آمریکایی درباره جایزه بهترین تدوین صدا می‌گوید: «امسال انجمن ما شاهد یک تحول مهم است؛ چون شاخه‌های تدوین صدا و میکس صدا با یکدیگر ترکیب شده‌اند، و فکر می‌کنم برای مردم کمتر گیج ‌کننده خواهد بود. ایکاش تنت برنده می‌شد چون صداگذاری عالی دارد. شخصا فکر می‌کنم صداگذاری انیمیشن سول شگفت‌انگیز است، ولی احتمالا صدای متال برنده برنده می‌شود، چون محور فیلم، درباره از دست دادن شنوایی، و تصویر آن‌ است، و حتی عنوان فیلم هم صدا دارد.»

کامی عسگر درباره نامزدی رامین بحرانی سینماگر آمریکایی ایرانی‌تبار در بخش بهترین فیلمنامه اقتباسی می‌گوید: «تصور نمی‌کردم که ببر سفید را رامین بحرانی ساخته باشد. از اینکه این موضوع را نمی‌دانستم احساس شرمندگی می‌کنم، ولی به او افتخار می‌کنم. این یک لحظه بزرگ برای ایرانیان آمریکایی، و ایرانیان در سراسر جهان است. حتما به رامین بحرانی بگویید که همه ما به او افتخار می‌کنیم. امشب این‌فیلم‌ را تماشا می‌کنم.»

کامی عسگر در پایان یادآور می‌شود که از اینکه هیچ کدام از فیلم‌های نامزد اسکار را روی پرده بزرگ‌ سینما تماشا نکرده است، متأسف است، چون این فیلم‌ها برای لذت بردن از تماشای آنها با دیگران در سینما، و نه در خانه، تولید می‌شوند.

XS
SM
MD
LG