لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ ایران ۱۷:۳۳

واقعیت‌هایی از داخل ایران| یک چهارم دانشجویان ایرانی در فکر خودکشی هستند

یک چهارم دانشجویان ایرانی در فکر خودکشی هستند

یک پژوهشگر پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر اینکه باید برنامه‌های آگاهی‌بخشی در دانشگاه‌های ایران اجرایی شود، گفت: بر اساس پژوهش انجام‌ شده یک پنجم دانشجویان در ایران دخانیات و یک چهارم مشروبات الکلی مصرف می‌کنند، یک چهارم آن‌ها نیز به خودکشی فکر می‌کنند و یک پنجم آن‌ها نیز با نیروی انتظامی درگیر می‌شوند.

وی گفت: ما در این پژوهش ۱۹۷ مطالعه از بین ۳۵۰ مطالعه را انتخاب کردیم و تمرکز اصلی ما بر روی دانشجویان دانشگاه‌های دولتی وزارت علوم صورت گرفته است.

منبع: عصر ایران

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

۱۰ میلیون ایرانی با معضل اعتیاد درگیرند


معاون اطلاعات و عملیات پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا گفت: حدود دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت ایران معتاد هستند، اگر به طور میانگین هر خانواده ایرانی چهار نفر عضو داشته باشد، متوجه می‌شویم که بیش از ده میلیون ایرانی با معضل اعتیاد به مواد مخدر درگیر هستند.

وی در ادامه گفت حدود ۹۵ درصد از مصرف کنندگان مواد مخدر و محرک در ایران نیز آقایان هستند و برخی از بانوان به دلیل ژست اجتماعی به مصرف دخانیات روی می آورند.

منبع: ایسنا

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

خسارت ۴۸۰ میلیارد تومانی به استان گیلان در حوادث سال ۹۸


مدیرکل مدیریت بحران استان گیلان گفت: به لحاظ آمار گیلان جزو پنج استان پرحادثه ایران به لحاظ بلایای طبیعی است و شهرهای فومن، تالش، املش و رودسر بیشترین شهرهای آسیب‌دیده در استان گیلان در حوادث طبیعی دو سال اخیر بودند و در سال ۹۷ یک تریلیون و ۶۴۰ میلیارد تومان و در سال جاری، ۴۸۰ میلیارد تومان خسارت به این استان وارد شده است.

منبع: تابناک

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

پنج درصد دانش آموزان ورودی متوسطه دوم در کردستان ترک تحصیل کردند


معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان گفت: با بررسی‌های انجام شده در سال تحصیلی جاری بیش از پنج درصد دانش آموزان پایه نهم ورودی به مقطع متوسطه دوم برای ثبت نام مراجعه نکرده و به نوعی ترک تحصیل کرده‌اند.

وی افزود: براساس آمار یک و نیم درصد دانش آموزان در پایه هفتم (متوسطه اول) نیز جهت ثبت نام مراجعه نکرده و به نوعی تارک تحصیل شده‌اند.

این مقام مسئول دلایل ترک تحصیل این دانش آموزان در استان را مسائل فرهنگی، ازدواج زودهنگام دختران، روی آوری پسران به اشتغال‌های کاذب، نبود مدارس متوسطه در روستاها، صعب العبور بودن برخی روستاها، ضعف تحصیلی، مهاجرت و تحصیل علوم دینی اعلام کرد.

منبع: ایرنا

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

XS
SM
MD
LG