اعتراضهای گسترده به کم آبی در خوزستان و عکسالعمل حکومت به این اعتراضها با واکنش گسترده کاربران و فعالان سیاسی و مدنی در شبکههای اجتماعی همراه بوده است.
شاهزاده رضا پهلوی در یک رشته توییت با اشاره به اینکه «خوزستان با خاک حاصلخیز و رودهای پرآبش برای هزاران سال قلب تپنده تمدن و فرهنگ ایرانی بوده» نوشته است: «امروز در نتیجه بی کفایتی رژیم، خوزستان چون دیگر استان های ایران آب ندارد.»
وی در ادامه نوشته است: «دست در دست هم دوباره خوزستان را خواهیم ساخت، همان گونه که همه ایران را دوباره خواهیم ساخت.»
مسیح علینژاد، روزنامه نگار و فعال حقوق بشر و مجری و مفسر برنامه تبلت صدای آمریکا، در توییتهایی برای مخاطبان انگلیسی زبان توضیح داده است که نیروهای امنیتی در خوزستان به معترضان و حتی کودکان حمله کردهاند. علینژاد نوشته است مردم در خوزستان «تشنه و خشمگینند.»
همچنین ایلیا جزایری، روزنامهنگار، در توییت خود به کسانی که «قرار است یک ماه دیگر برای تشنگی ۱۴۰۰ سال پیش سینه بزنند و جامه بدرانند» یادآوری کرده است که در خوزستان «آب را به روی مردم بستهاند و تشنگان را سرکوب میکنند.»
سرکوب معترضان و کشته شدن دستکم یک نفر از معترضان بر اثر تیراندازی، واکنش دیگر کاربران شبکههای اجتماعی را نیز به همراه داشته است.
اسماعیل بخشی، فعال کارگری، در توییتی نوشته است: «در خوزستان فقط سرها را نشانه می روند، کاری به پا ندارند.»
اشاره آقای بخشی به رویدادهای اعتراضی آبان ۹۸ به افزایش قیمت بنزین است که طی آن به نوشته رویترز دستکم ۱۵۰۰ نفر از معترضان کشته شدند. در آن زمان عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان مجلس که از او پرسیده بود چرا به مغز معترضان شلیک شده، گفته بود «شلیک به پا هم شده بود.»
مریم شکرانی، روزنامه نگار، هم با اشاره به کم آبی در خوزستان نوشته است: «فقط ۸ درصد منابع اب کشور برای آشامیدن مصرف میشه اما مردم خوزستان تشنه موندن.» او سپس پرسیده است: «کجای جهان تا این اندازه زندگی رو در یه سرزمین نابود کردن؟»
کاربران فارسی توییتر با استفاده از هشتگ های متعدد مانند #آب_را_چه_کردید و #خوزستان_تنها_نیست کوشیده اند توجه بیشتری را به رویداددهای خوزستان جلب کنند.
بسیاری از کاربران هم در شبکههای اجتماعی پوستر قرمز رنگی با عنوان «کارون جان ماست» و «کرخه جان ماست» را به عنوان تصویر پروفایل مشترک خود در شبکه های مجازی و پیام رسانها گذاشته اند. به نوشته ایسنا، پوسترها نشانه اعتراض مردم خوزستان به «صدور محرمانه مجوز محیط زیستی پروژه انتقال آب خوزستان» است.