نریمان فروردین در راه شکوفائی انستیتوی تکنولوژی استیونس

دکتر نریمان فروردین کار خود را در مقام رئیس انستیتوی تکنولوژی استیونس١ از روز اول ماه ژوئیه آینده – دهم تیرماه ١٣٩٠ خورشیدی – شروع خواهد کرد. این انستیتوی مهم که در شهر « هوبوکن»٢ در ایالت نیوجرسی واقع شده است، یکی از مراکز مهم دانشگاهی در چهارچوب آموزش های تکنولوژی و مخابراتی تا سطح دکترا می باشد.

در انستیتوی تکنولوژی استیونس، تنها در دوره های لیسانس و فوق لیسانس، حدود ٧٠٠٠ هزار دانشجو سرگرم آموزش و پژوهش هستند که از این تعداد حدود ٢۴٠٠ دانشجو در رده لیسانس و ٣٦٠٠ نفر در رده فوق لیسانس تحصیل می کنند.

" جورج کرفیاتیس"٣ رئیس موقت دانشگاه استیونس در باره این انتخاب می گوید « من با نهایت افتخار به دکتر نریمان فروردین برای انتخابش به سمت هفتمین رئیس جامعه استیونس خوش آمد می گویم، وی تجربیات و دیدگاه وسیع خود را برای چنین مسؤولیتی به همراه دارد و به شکوفائی انستیتوی استیونس در یک رهبری جهانی در چهارچوب آموزش، پژوهش و ابتکار ادامه خواهد داد».

نریمان فروردین هر چند که در تهران زاده شده اما تحصیلات خود را در سطوح لیسانس، فوق لیسانس و دکترا در آمریکا و در انستیتوی پلی تکنیک رنسی لر۴ گذرانده است. انستیتوی رنسی لر، قدیمی ترین دانشگاه آمریکا در زمینه تحقیقات تکنولوژی است.

دکتر نریمان فروردین پیش از انتخاب به سمت ریاست انستیتوی تکنولوژی استیونس، معاون ارشد امور آکادمیک دانشگاه مریلند بود.

دکتر نریمان فروردین حدود ٢٧ سال در گروه آکادمیک دانشگاه مریلند بوده و در یک دوره ۴ ساله پیش از انتخاب به سمت ریاست انستیتوی تکنولوژی استیونس، در مقام معاون ارشد امور دانشگاهی انجام وظیفه کرده است.

علاوه بر آن، وی یک دوره کوتاه ٢ ماهه را نیز در سال گذشته به عنوان قائم مقام رئیس دانشگاه مریلند انجام وظیفه کرده است.

دکتر نریمان فروردین همچنین در سمت های آموزشی مهم دیگری مانند رئیس مدرسه مهندسی

" جیمز کلار" در دانشگاه مریلند و همچنین مدیریت دپارتمان مهندسی کامپیوتر در همان دانشگاه خدمت کرده است.

انتخاب دکتر نریمان فروردین به سمت رئیس انستیتوی تکنولوژی استیونس با دقت تمام و طی ٩ ماه از سوی یک گروه مشورتی دانشگاهی صورت گرفت. گروهی که از بین حدود ١٠٠ کاندیدا، سرانجام نریمان فروردین را بر گزیدند.

تحقیق در باره این گروه یکصد نفری برای انتخاب ریاست جدید دانشگاه، با توجه به چگونگی موفقیت آنان در نوآوری های آکادمیک و کار آفرینی هایشان بوده است، کار آفرینی هائی که در جهت رهبری و پیشرفت دانشگاه استیونس در آینده ضروری است.

١Stevens, Institute of Technology

٢Hoboken, NJ

٣George Korfiatis

۴Rensselaer Polytechnic Institute

برای تهیه این زندگی نامه از منابع گوناگون از جمله منابعی که در زیر آورده می شود، استفاده شده است:

۱Wikipedia

۲The New York Times, N .Y./Region: published on January 18, 2011

۳University of Maryland, School of Engineering