همزمان با روز جهانی منع شکنجه یک منبع مطلع به صدای آمریکا خبر داد که شکیلا منفرد، فعال سیاسی زندانی، روز چهارشنبه ششم تیر در چهارمین روز از مرخصی درمانی پنج روزهاش، در حالی که برای تمدید مرخصی جهت تکمیل درمان به دادسرا مراجعه کرده بود، با خشونت بازداشت شد.
منبع نزدیک به خانواده منفرد به بخش فارسی صدای آمریکا گفت که شکیلا منفرد روز چهارشنبه به همراه پدرش برای پیگیری آزمایشهای پزشکی به بیمارستان مهراد مراجعه کرده بود و بر اساس این که پنج روز مرخصی برای تکمیل اقدامات پزشکی کافی نبود، برای درخواست تمدید آن به دادسرا مراجعه کرد.
به گفته منبع مطلع، شکیلا منفرد روز چهارشنبه ششم تیر «در فاصله انتظار برای پاسخ آزمایشهای خود» به دادسرا مراجعه کرد و برای درخواست تمدید مرخصی نزد دادیار «خانم شقاقی» رفت. در این حین، «دادیار برای کسب تکلیف به بازجو زنگ میزند و بازجو نیز میگوید حالا که تا این جا آمده، او را به زندان منتقل کنید.»
منبع نزدیک به شکیلا منفرد افزود پس از «اعتراض و مقاومت» این زندانی سیاسی در مقابل این دستور «چند سرباز میآورند و او را با توسل به زور میبرند.»
این منبع همچنین به صدای آمریکا گفت در حالی که مقامات جمهوری اسلامی «ادعای محرم نامحرم» دارند و بابت مسائلی از جمله حجاب اجباری و ارتباط با افراد نامحرم زنان را سرکوب میکنند، اما سربازان که مرد هستند، با زور شکیلا منفرد را گرفته و با خود بردهاند.
شکیلا منفرد، زندانی سیاسی پادشاهیخواه در زندان اوین، پس از یک سال تأخیر از روز شنبه دوم تیر برای پیگیری وضعیت سلامت خود به مرخصی درمانی پنجروزه اعزام شده بود و بنا بر ابلاغ مقامات زندان قرار بود این مرخصی تا پنجشنبه هفتم تیر ادامه داشته باشد.
بر اساس گزارش پیشین صدای آمریکا، یک منبع آگاه نزدیک به شکیلا منفرد گفته بود که بر خلاف حق مرخصی سه روز در ماه برای این زندانی سیاسی، مسئولان زندان با اعطای مرخصی به او مخالفت میکردند و این نخستین مرخصی پس از عمل جراحی سال گذشته او است.
همچنین ببینید: اختصاصی؛ مرخصی درمانی ۵ روزه برای شکیلا منفرد، زندانی سیاسی محبوس در اویناین زندانی سیاسی تابستان گذشته در قبال وثیقه یک میلیارد تومانی برای عمل جراحی سنگ کیسه صفرا از زندان اوین به بیمارستان طالقانی تهران منتقل شده و پس از عمل به زندان بازگردانده شد.
شکیلا منفرد، زندانی سیاسی مشروطهخواه، که از بهمن ۱۳۹۹ به طور مستمر در زندان به سر میبرد، در دوران حبس با پروندهسازیهای متعدد روبهرو شده است.
جلوگیری مقامات زندان از استفاده این زندانی سیاسی از حق درمان، در حالی است که تاکنون شماری از زندانیان به دلیل عدم رسیدگی پزشکی یا تأخیر درمانی در زندانهای جمهوری اسلامی جان باختهاند.
بر پایه تازهترین گزارش ماهانه هرانا درباره نقض حقوق بشر در ایران، زندانیان دستکم در ۴۱ مورد در معرض عدم رسیدگی پزشکی قرار گرفتهاند.