گالری عکس | الیزابت دوم، ملکه بریتانیا، و ایران
ملکه الیزابت دوم و شاه ایران در کالسکه سلطنتی در اردیبهشت ۱۳۳۸ مقابل کاخ باکینگهام
شاهدخت مارگارت، خواهر ملکه الیزابت، در بازدید شاه ایران از لندن، به او ادای احترام میکند. شاه ایران در سفری سه روزه به بریتانیا رفته بود. اسفند ۱۳۳۸
ملکه الیزابت دوم در سال ۱۹۵۲ (۱۳۳۰ خورشیدی) زمانی که روابط ایران و بریتانیا در بدترین شرایط خود قرارداشت،به قدرت رسید. محمد مصدق رهبری جنبشی را بر عهده داشت که به ملی شدن نفت ایران انجامید. دولت مصدق دو سال بعد از روی کارآمدن ملکه الیزابت ساقط شد.
در اردیبهشت ۱۳۳۸ شاه ایران در لندن مورد استقبال گرم ملکه بریتانیا قرار گرفت. عکسی از آنها در اپرای سلطنتی لندن.
یک سال بعد در اسفند ۱۳۳۹، ملکه بریتانیا و همسرش به ایران سفر کردند. در این عکس آنها محمدرضا شاه و شهبانو فرح پهلوی در فرودگاه مهرآباد از آنها اسقبال کردند.
ملکه الیزابت و محمدرضا شاه پهلوی در کاخ گلستان. ملکه بریتانیا که سفری شش هفته ای به هند رفته بود، از آنجا در اسفند ۱۳۳۹ به تهران سفر کرد.
محمدرضا شاه پهلوی و ملکه الیزابت دوم از یک رژه نظامی در شهر اصفهان بازدید میکنند. اسفند ۱۳۳۹
دیدار ملکه الیزابت و همسرش در کنار شاه ایران و همسرش از مسجد شیخ لطف الله در اصفهان
شاه ایران و ملکه بریتانیا در بازدید از شهر اصفهان - اسفند ۱۳۳۹
بعد از انقلاب سال ۵۷، مقامات ارشد جمهوری اسلامی و ملکه بریتانیا دیداری نداشتند اما روابط دو کشور بارها پر تنش شد. یکی از آن تنشها بعد از صدور فتوای قتل سلمان رشدی، نویسنده بریتانیایی، توسط روح الله خمینی، رهبر وقت جمهوری اسلامی ایران، در سال ۱۳۶۷ بود. روابط دو کشور بعد از این اقدام قطع شد.
در آذر ۱۳۹۰ هم یکبار دیگر روابط ایران و بریتانیا در زمان ملکه بریتانیا قطع شد. گروهی از تندروهای حامی حکومت ایران به سفارت بریتانیا حمله کردند.
سفیران جمهوری اسلامی تنها مقامات ایرانی بودند که با ملکه بریتانیا دیدار داشتند. البته محسن بهاروند آخرین سفیر ایران در بریتانیا حتی به دیدار حضوری نشد و به خاطر کرونا از طریق ویدیو کنفرانس، استوارنامه خود را تقدیم ملکه بریتانیا کرد. بهاروند که تیرماه کارش را شروع کرد، اسفندماه برکنار شد.