محمد نوریزاد، نویسنده و فیلمساز زندانی، در پیامی صوتی که روز ۱۹ مرداد منتشر شد، از وضعیت جمهوری اسلامی، نقش سپاه پاسداران در تحولات ایران، و عملکرد علی خامنهای، رهبر پیشین جمهوری اسلامی، انتقاد کرده است.
نوریزاد در بخشی از این پیام میگوید: «خامنهای پودر شد و ما ماندیم.»
او همچنین سپاه پاسداران را مسئول بخش اعظم ویرانیهای کشور دانسته و گفته است: «سپاه، کشور را با خود به قعر نابودی کشانده، سپاه تروریست است چرا که ذات خامنهای تروریست بود.»
این زندانی سیاسی در بخش دیگری از پیام خود درباره علی خامنهای گفته است: «خامنهای رفت بیآنکه ذرهای مهر به وطن داشته باشد؛ او با وطنفروشی سازگاری بیشتری داشت.»
محمد نوریزاد از امضاکنندگان بیانیه موسوم به «۱۴ فعال سیاسی و مدنی» است که در خرداد ۱۳۹۸ خواستار استعفای رهبر وقت جمهوری اسلامی و تغییر قانون اساسی شدند. پس از انتشار این بیانیه، شماری از امضاکنندگان آن بازداشت و به احکام سنگین زندان محکوم شدند.
بر اساس گزارشهای منتشرشده، شماری از امضاکنندگان این بیانیه همچنان در زندان به سر میبرند. اینها شامل فاطمه سپهری، جواد لعلمحمدی، زرتشت احمدیراغب، عباس واحدیان شاهرودی، کمال جعفری یزدی، محمدحسین سپهری، محمد نوریزاد، هاشم خواستار، و عبدالرسول مرتضوی هستند.