نتانیاهو پس از تماس با پرزیدنت ترامپ؛ ارتش اسرائیل «به عملیات خود در جنوب لبنان طبق برنامه ادامه می‌دهد»

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل (آرشیو)

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، روز دوشنبه ۱۱ خرداد اعلام کرد در گفت‌وگو با دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده، تأکید کرده در صورتی که حزب‌الله به حملات خود علیه شهرها و شهروندان اسرائیلی ادامه دهد، اسرائیل اهداف وابسته به این گروه در بیروت را هدف قرار خواهد داد.

آقای نتانیاهو در پیامی اعلام کرد: «امشب با پرزیدنت ترامپ گفت‌وگو کردم و به او گفتم که اگر حزب‌الله حملات به شهرها و شهروندان ما را متوقف نکند، اسرائیل به اهداف تروریستی در بیروت حمله خواهد کرد. موضع ما در این زمینه تغییری نکرده است.»

آقای نتانیاهو تاکید کرد که در این تماس او همچنین گفت که ارتش اسرائیل «به عملیات خود در جنوب لبنان طبق برنامه ادامه می‌دهد.»

اظهارات نخست‌وزیر اسرائیل در حالی مطرح می‌شود که طی روزهای اخیر درگیری‌ها میان اسرائیل و حزب‌الله بار دیگر شدت گرفته و نگرانی‌ها درباره گسترش جنگ در لبنان افزایش یافته است. دفتر نخست‌وزیر اسرائیل پیش‌تر اعلام کرده بود که نتانیاهو و اسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، به ارتش دستور داده‌اند اهداف وابسته به حزب‌الله در ضاحیه، حومه جنوبی بیروت، را هدف قرار دهد.

نتانیاهو همچنین در یک پیام ویدیویی گفته بود: «هیچ وضعیتی وجود نخواهد داشت که حزب‌الله شهرها و شهروندان ما را هدف قرار دهد اما مقرهای تروریستی آن در بیروت و ضاحیه از حملات مصون بماند.»

ساعاتی پیش از بیانیه آقای نتانیاهو که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، دونالد ترامپ اعلام کرد که پس از گفت‌وگوهای جداگانه با بنیامین نتانیاهو و نمایندگان مرتبط با حزب‌الله، دو طرف با توقف حملات علیه یکدیگر موافقت کرده‌اند. رئیس جمهوری آمریکا در شبکه اجتماعی تروت سوشال نوشت که اسرائیل و حزب‌الله با «آتش‌بس کامل» موافقت کرده‌اند و هیچ‌یک به طرف مقابل حمله نخواهد کرد.

همچنین ببینید:

نخست وزیر اسرائیل دستور حمله به جنوب پایتخت لبنان را برای مقابله با حزب‌الله صادر کرد

جمهوری‌اسلامی همواره تلاش کرده است که درگیری اسرائيل با گروه تروریستی حزب‌الله را به مذاکرات آتش‌بس خود با آمریکا گره بزند. این در حالی است که دولت لبنان بارها از دخالت‌های جمهوری اسلامی در امور داخلی‌اش انتقاد کرده است و در هفته‌های اخیر چندین بار به میزبانی آمریکا، با اسرائيل مذاکره کرده است.