نگار متحده استاد یار برنامه ادبیات و مطالعات زنان در دوک یونیورسیتی

نگار متحده استاد یار برنامه ادبیات و مطالعات زنان در دوک یونیورسیتی

نگار متحده استاد یار برنامه ادبیات و مطالعات زنان در دوک یونیورسیتی کارشناس رسانه های اجتماعی١ است. وی درجه دکترای خود را در سال ١٩٩٨ از دانشگاه مینه سوتا دریافت کرده است.

خانواده متحده تلاش کردند تا قبل از وقوع انقلاب ایران را ترک کنند و به همین جهت کمی قبل از انقلاب همگی به خارج سفر کرده و در سراسر جهان از کنیا گرفته تا نروژ و شیلی رحل اقامت گزیدند.

نگار متحده خود کوچ دسته جمعی خانوادگی را بگونه ای در جهت یکپارچه شدن خانواده و برنامه ریزی برای گرد همآئی بشمار می آورد.

نگار متحده بسرعت دریافت که رسانه های اجتماعی می توانند حتی از راه های پر قدرت تری مورد استفاده قرار گیرند. وی که استفاده از فیس بوک را برای خوش آیند مادرش شروع کرده بود، در کار خود در مقام یک مربی در وبلاگ کلاس سینمای شاگردان خود، اظهار نظرها و نظراتشان را در باره فیلم ها از طریق رسانه های اجتماعی، با دنیای خارج در میان گزارد.

نگار متحده بیش از هر چیز به خاطر کارها و تحقیقاتش در سینمای ایران شناخته شده است هر چند که بطور گسترده ای به تاریخ رفرم و انقلاب، آئین بهائیت، تاریخ قاجار، تاریخ تکنولوژی و همچنین رسانه های اجتماعی پرداخته است.

نگار متحده می گوید در محدوده آکادمیک، رسانه های اجتماعی روش تحقیقاتی ما را تغییر داده اند، این وسیله ما را به یکدیگر ارتباط می دهد و بما کمک می کند که بتوانیم در کنار کسانی که آکادمیک نیستند؛ بایستیم.

با این همه، در تابستان سال ٢٠٠٩ میلادی بود که وی و هزاران انسان دیگر با آگاه شدن از طریق فیس بوک، تویتر و نقشه های گوگل توانستند در جریان انتخابات ریاست جمهوری ایران و مخالفت های مردم با نتایج آن قرار بگیرند.

نگار متحده در استفاده از نقش رسانه های اجتماعی در جریان مخالفت هائی که در انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ٢٠٠٩ به وقوع پیوست، گفته بود هر چند که نمی خواهد به حمایت سیاسی از کسی بپردازد، با این همه برای گزارش هائی که حاکی از آنست که پلیس نظامی بجای اعزام زخمی ها به بیمارستان آنان را به زندان می برد؛ نگران شده است.

با این همه نگار متحده می گوید من به تلاش های انسان دوستانه پیوستم تا برای اعلام مناطق امن، اداره مسیر و اعلام نشانی ها برای آنان که زخمی شده و نیاز به مراقبت داشتند؛ از طریق نقشه گوگل کمک کنم.

در تلاشی دیگر برای پنهان کردن محل خود، هزارها نفر از روی زمین محل خود را با استفاده از رسانه های اجتماعی تغییر دادند. در نتیجه تنها اعضای اولیه مانند نگار متحده می دانستند که اطلاعات از کجا بدست آمده است.

در تلاش های آن روزها، نگار متحده در نقش یک ناظر فعال عمل کرد و آنچه را بدست آورده بود برای استفاده رسانه های اجتماعی در بحران ها در بلاگ خود بنام دی نگارپونتی فایلز٢ قرار داد.

نگار متحده می گوید بیشتر دانشجویان در دوک یونیورسیتی از مناطقی می آیند که برخوردار از مزیت هستند و بسیاری از آنان به این مزیت ها آگاهی دارند و به همین جهت به آنجا می آیند تا دلیل این واقعیت را که با مزیت ها آشنا هستند؛ بدست آورند.

نگار متحده با اندیشیدنی این چنین برای نخستین بار فستیوال توئیتر فیلم را برپا کرد تا مردم را در آگاهی هایش با خود شریک کند. کلاس درسی وی ۳۵ فیلم را در بلاگ خود گذاشت و بیش از ٣٠٠ نفر دنباله رو٣ برای خود دست و پا کرد.

١Social Media

٢The Negarponti Files

٣Follower

برای تهیه این زندگی نامه از منابع گوناگون از جمله منابعی که در زیر آورده می شود، استفاده شده است:

۱Wikipedia

۲Negar Mottahedeh, Duke University