کل کره زمین در دو روز متوالی گرمای بیسابقهای را تجربه کرد.
بنا بر گفته دانشمندان در بخش تجزیه و تحلیل آب و هوای دانشگاه مِین آمریکا، دوشنبه و سهشنبه گرمترین روزهایی بودند که تاکنون در تاریخ بشر ثبت شده است.
به گزارش آسوشیتدپرس، پس از آن که دانشمندان روز دوشنبه ۱۲ تیر را گرمترین روز جهان نامیدند. میانگین دمای هوای جهان در روز دوشنبه ۱۷.۰۱ سانتیگراد (۶۲.۶۲ فارنهایت) بود. بالاترین عدد قبل از این به آگوست ۲۰۱۶ مربوط میشود که میانگین دمای جهان ۱۶.۶۲ بود.
دمای هوا در روز سه شنبه ۱۳ تیر با میانگین ۰.۱۷ (۱۷ صدم) درجه سانتیگراد افزایش، رکورد جهانی روز دوشنبه را شکست.
همان ماشین محاسبهگر آب و هوای دانشگاه مِین - بر اساس دادههای ماهوارهای و شبیهسازیهای کامپیوتری - دمای مشابهی را برای چهارشنبه پیشبینی کرد که احتمالاً به حد رکورد جهانی خواهد رسید.
پیش بینیها میانگین دمای قطب جنوب در روز چهارشنبه را ۴.۵ درجه گرمتر از میانگین دمای این منطقه بین سالهای ۱۹۷۹ تا ۲۰۰۰ در همین روز تخمین زده است.
همچنین ببینید: پژوهش جدید: اگر گرمایش زمین کنترل نشود یخچالهای هیمالیا ۸۰ درصد از حجم خود را از دست خواهند دادبنا بر گزارش مرکز پیش بینیهای آب و هوای خدمات هواشناسی ملی آمریکا، این هفته در ایالات متحده برای بیش از ۳۰ میلیون نفر در مناطقی از جمله بخشهایی از غرب اورگان، شمال کالیفرنیا، مرکز نیومکزیکو، تگزاس، فلوریدا و سواحل کارولینا هشدار گرمای بیش از حد صادر شد.
به گفته این مرکز هشدارهای مربوط به گرمای بیش از حد هوا در سراسر جنوب آریزونا و کالیفرنیا هنوز ادامه دارد.
همچنین ببینید: موج گرما در آمریکا؛ کارشناسان در مورد تغییرات آب و هوایی هشدار دادندافزایش میانگین دمای جهانی به معنای سختتر شدن شرایط زندگی مردم در سراسر جهان است.
وقتی دمای زمین افزایش مییابد، سلامت انسان در خطر است.
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند