سازمان «اتحاد علیه ایران هستهای» با انتشار مطلبی در تارنمای خود، به بررسی موضوع سرکوب بیرحمانه مخالفان رژیم حاکم بر ایران و رهبران آن توسط دستگاه قضایی جمهوری اسلامی پرداخته است.
سازمان «اتحاد علیه ایران هستهای» در آغاز این مطلب موضوع یک دهه سرکوب حکومتی علیه نسرین ستوده، وکیل دادگستری و زندانی مدافع حقوق بشر، که هفته گذشته به خاطر بدتر شدن شرایط جسمانیاش، بعد از ۴۹ روز به اعتصاب غذای خود پایان داد، را مطرح کرده است.
در این مطلب آمده است، خانم ستوده که اولین بار ۱۰ سال پیش توسط مقامات رژیم حاکم بر ایران دستگیر شده بود، سلامت جسمانی خود را به خطر انداخت تا توجه همگان را به شرایط بد و ناعادلانه زندانیان سیاسی جلب کند.
خانم ستوده در سال ۱۳۹۸ به خاطر اتهامات ساختگی از جمله اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، نشر اکاذیب، و تشویش اذهان عمومی به یکی از شدیدترین مجازاتهایی که دستگاه قضایی ایران تا کنون برای یک مدافع حقوق بشر صادر کرده است، یعنی ۳۸ سال زندان و ۱۴۸ ضربه شلاق، محکوم شد.
سازمان «اتحاد علیه ایران هستهای» در این نوشته با بازنشر مطلبی از جیسون رضائیان، نویسنده واشنگتن پست و گروگان سابق در ایران، پرداخته است. آقای رضائیان مینویسد که رژیم ایران فعالانی مانند خانم ستوده را به دلیل نقشی که در دفاع از آزادی و حقوق بنیادین انسانها دارند، به شکل فزایندهای هدف قرار میدهد.
یکی از منابع «اتحاد علیه ایران هسته ای» تحت عنوان «جنگ ایران علیه معترضان: مرگ، بازداشت، و تاریکی»، چشماندازی کلی را از رهبران جمهوری اسلامی ارائه میدهد؛ رهبرانی که کارشان سرکوب مخالفان و هدف قرار دادن خشونتآمیز غیرنظامیان و معترضان در آن کشور است.
سازمان «اتحاد علیه ایران هستهای» در این مطلب با ارائه منبع دیگری با عنوان «بیرحمانه و غیرانسانی: اعدامها و مجازاتهای دیگر در ایران»، بیعدالتیهای سیستم قضایی رژیم اسلامی و زیرپا گذاشتن شرم آور حقوق بشر در آن کشور را تشریح کرده است.
این سازمان همچنین به معرفی ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه و از کاندیداهای بالقوه جانشینی خامنهای، و ابوالقاسم صلواتی، موسوم به «قاضی مرگ» و از بدنامترین قضات ایران، پرداخته است.
همچنین ببینید: ابوالقاسم صلواتی، قاضی مرگ؛ گزارش سازمان «اتحاد علیه ایران هستهای» درباره قاضی تحریمشده جمهوری اسلامی
سازمان «اتحاد علیه ایران هستهای» در ادامه این مطلب، دستگاه قضایی ایران را از بیرحمترین و غیرعادلانهترین نظامهای قضایی در جهان دانسته و نوشته است که رژیم ایران با دستگیر کردن، بازداشت کردن، زندانی کردن، و اغلب اعدام کردن افراد - آن هم به خاطر ارتکاب به «جرائمی» که در حقیقت عمل به حقوق و آزادیهای ابتدایی و اساسی افراد محسوب میشود - حقوقبشر شهروندان خود را نقض میکند.
در ادامه این مطلب آمده است که بسیاری از این جرایم بطور مبهم تعریف شدهاند و در نتیجه رژیم میتواند هر وقت بخواهد، برای بازداشت و مجازات بدون دلیل مردم، از آنها سوءاستفاده کند. از جمله این جرایم میتوان به اتهاماتی مثل «تبلیغ علیه حکومت»، توهین به مقامات دولتی، و حضور زنان در مجامع عمومی بدون داشتن پوشش کافی سرشان اشاره کرد.
سازمان «اتحاد علیه ایران هستهای» یادآور شده است که بیرحمانه و غیرانسانی بودن سیستم مجازات ایران تنها به اعدام محدود نمیشود. بلکه افراد ممکن است بدون ارتکاب هیچ جرمی و با اتهامات دروغین و ساختگی دستگیر و به طور نامحدود بازداشت شوند، و برای گرفتن اعتراف تحت برخوردهای تحقیرآمیز - از جمله شکنجه و سلب دسترسی به وکیل و مشاوران حقوقی - قرار گیرند. آنها همچنین زندانیان را در زندانهای بیش از حد ظرفیت پر و شلوغ ایران نگهداری میکنند و آنها در آن جا در معرض شکنجه، تجاوز، و سایر جنایات هستند.
در پایان این مطلب آمده است که همین هفته گذشته، ۳۸ نفر پس از اعتراضات به نشان حمایت از جمهوری آذربایجان در سراسر ایران بازداشت شدهاند.
سازمان «اتحاد علیه ایران هستهای» یک گروه غیرانتفاعی دو حزبی است که برای جلوگیری از تحقق جاهطلبیهای ایران در دستیابی به سلاح هستهای تلاش میکند.