خالد پیرزاده، زندانی سیاسی در اوین، به دلیل ساختن یک تابلو نوشته برای دادخواهان، بیش از ۸۰ روز است که از حق تماس با خانوادهاش محروم شده است.
به گزارش ارگان رسانهای مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، هرانا، مقامات زندان خالد (کوشان) پیرزاده را از ۳۰ فروردین به دلیل ساختن یک تابلو نوشته برای جمعی از خانوادههای دادخواه، از برقراری تماس با خانوادهاش محروم کردهاند.
بر روی این تابلو نوشته که با چوب ساخته شده، نوشته شده است: «چو ایران نباشد تن من مباد.»
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند
یک منبع نزدیک به خانواده پیرزاده به هرانا گفته محرومیت این زندانی سیاسی از حق تماس با نزدیکانش در حالی است که او دچار بیماری قلبی شده و این وضعیت «نگرانیهای نزدیکان و بستگان او را در پی داشته است.»
خالد (کوشان) پیرزاده آخرین بار شهریور ۱۴۰۲ توسط مأموران وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی در اهواز بازداشت شد.
او ۲۳ مهر سال گذشته به بند ۲۰۹ زندان اوین در تهران که بازداشتگاه متعلق به وزارت اطلاعات است انتقال داده شد و در ماه دی، شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران که ریاست آن را «ایمان افشاری» به عهده دارد، خالد پیرزاده را به پنج سال و هشت ماه حبس محکوم کرد.
خالد پیرزاده بهمن ۱۴۰۲ در حالی که در اعتصاب غذا به سر میبرد، بر اثر عارضه قلبی از زندان اوین به بیمارستان منتقل شد و کمتر از یک روز پس از انجام عمل آنژیوگرافی، به زندان بازگردانده شد.
خالد پیرزاده، قهرمان سابق بدنسازی ایران، نخستین بار در خرداد ۱۳۹۸ به دست نیروهای حکومتی بازداشت شد. او در بهمن همان سال به اتهام «اجتماع و تبانی» و «توهین به رهبری»، به هفت سال حبس تعزیری محکوم شد و در دوره حبس به بیماریهای متعدد مبتلا شد، به طوری که توان حرکتی و حتی کنترل دفع خود را از دست داد.
در حالی که این زندانی سیاسی بهمن ۱۴۰۱ آزاد شده بود، بار دیگر در شهریور سال جاری هنگام سفر به ترکیه بازداشت شد و از آن زمان در زندان به سر میبرد.
او به همراه شماری از فعالان سیاسی در ایران، در آستانه نوروز ۱۴۰۲ در پیامی «وضعیت نابسامان امروز» ایرانیان را «نتیجه افکار، روشها و اهدافی» دانست «که با انقلاب ۵۷ و به کجراهه رفتن» مشروطیت، «در نبرد میان مشروطهخواهان و مشروعهخواهان» ایجاد شده است.