یحیی رحمت- سمیعی استاد برجسته دانشگاه کالیفرنیا و مدیر لابراتوار آرام

یحیی رحمت- سمیعی استاد برجسته دانشگاه کالیفرنیا و مدیر لابراتوار آرام

یحیی رحمت- سمیعی، استاد برجسته دانشگاه کالیفرنیا و رئیس کرسی " نورتروپ گرومن" در دپارتمان مهندسی الکترونیک دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس است؛ جائی که وی در مقام مدیر لابراتوار " آرام"١ به کار تحقیقات، پژوهش و اندازه گیری آنتن ها می پردازد.

یحیی رحمت- سمیعی در سال ١٣٣٨ خورشیدی در تهران زاده شد و چند سال پیش از انقلاب ایران برای ادامه تحصیلات عالی به آمریکا آمد.

وی قبل از سفر به آمریکا، لیسانس علوم خود را از دانشگاه تهران دریافت کرده بود.

یحیی رحمت- سمیعی پس از آن که در سال ١٩٨٩ میلادی – سال ١٣٦٧ خورشیدی - درجه فوق لیسانس و دکترای فلسفه در مهندسی الکترونیک خود را از دانشگاه ایلی نوی اوربانا- شامپنی ٢ دریافت کرد؛ برای پژوهش های علمی به سازمان ملی هوا- فضائی آمریکا (ناسا) ٣ پیوست.

سازمانی که وی قبل از پیوستن به گروه آکادمیک دانشگاه لس آنجلس، پژوهش گر ارشد آن در لابراتوار نیروی محرکه جت در انستیتوی تکنولوژی کالیفرنیا بود.

پروفسور یحیی رحمت- سمیعی علاوه بر تدریس، تحقیقاتی را در زمینه آنتن های ماهواره های مخابراتی و نصب این آنتن ها برای ارتباطات در نیازهای صنعتی هدایت می کند، محدوده متنوعی که از آنتن ها گرفته تا ماهواره ها و ارتباطات فردی مانند تلفن های همراه را نیز در بر می گیرد.

یحیی رحمت- سمیعی تا بحال بیش از ٢٠ جایزه ملی و بین المللی را از مدال هزاره سوم گرفته تا دکترای افتخاری فیزیک از دانشگاه "سانتاگو دی کومپستلا" در اسپانیا در سال ٢٠٠١ میلادی – سال ١٣٧٩ خورشیدی - نصیب خود کرده است.

علاوه بر آن، وی چهار کتاب را به رشته تحریر در آورده و تا بحال حدود ٧٠٠ کار پژوهشی را نیز در رسانه های ویژه علمی و کنفرانس های ملی و بین المللی ارائه کرده است.

پروفسور رحمت- سمیعی همچنین چند اختراع را نیز در زمینه کارهای خود تا بحال به ثبت رسانده است.

پروفسور یحیی رحمت- سمیعی از سال ۱۹۹۵ میلادی تا بحال در مقام مدیریت انستیتوی الکتریکال و مهندسین الکترونیک۴ که یک سازمان تخصصی غیر دولتی بین المللی است؛ قرار گرفته است.

١Antenna Research, Analysis, and Measurement Laboratory, ARAM

۲Urbana-Champaign

٣National Aeronautics and space Administration, NASA

۴The Institute of Electrical & Electronics Engineers, IEEE

برای تهیه این زندگی نامه از منابع گوناگون از جمله منابعی که در زیر آورده می شود، استفاده شده است:

۱Wikipedia

۲UCLA Electrical Engineering Department

۳UCLA ARAM Laboratory