در تازه ترین واکنش ها به شیوه برخورد صدا و سیمای جمهوری اسلامی با هنرمندان، احسان کرمی، مجری و صداپیشه، نیز گفت دیگر با این سازمان همکاری نخواهد کرد.
آقای کرمی در اینستاگرام نوشت: «با توجه به رويكرد عجيب و گاه توهين آميز راديو تلويزيون نسبت به هنر و هنرمندان به هيچ عنوان قصد همكارى با آن سازمان را چه به عنوان بازيگر چه مجرى چه خواننده چه نويسنده و چه مهمان برنامه ندارم.»
احسان کرمی که به عنوان صداپیشه در برنامه محبوب «کلاه قرمزی» حضور داشته است می گوید تنها با این برنامه همکاری خواهد کرد.
پولاد کیمیایی، بازیگر و کارگردان، نیز در اینستاگرام واکنشی مشابه داشت. آقای کیمیایی نوشت: «ترویج چند همسری، سریالهای آبکی که لمپنیزم را ترویج میکند، اخبار یک طرفه توهین به هنرمند (نه سلبریتی)، گروکشی پخش مسابقات فوتبال، بیکار کردن و فراری دادن استعدادهای کشور، بیرون کردن کارشناسان فوتبال، پول کلان گرفتن و مافیای تبلیغات کی تیزر داشته باشه کی نه ...من هم مثل خانوم شیلا خداداد آقای پرستویی، تلویزیون ملی کشورم رو تحریم میکنم و دیگه با تلویزیون همکاری نمیکنم.»
شیلا خداداد و نیوشا ضیغمی جزو نخستین کسانی بودند که در اعتراض به شیوه برخورد صدا و سیما با هنرمندان به همکاری با این سازمان پایان دادند.
شیلا خداداد در اینستاگرام از اینکه صدا و سیمای جمهوری اسلامی، القابی چون «هنربند»، «نیم لیبریتی» و «خائن» را برای هنرمندانی که به گفته او همسو با فکر و عمل آنها نیستند به کار می برد انتقاد کرد و گفت در هیچ سریالی که از تلویزیون پخش شود بازی نخواهد کرد.
اشاره خانم خداداد به برنامه هایی بود که در آن از پیوستن مهناز افشار به یک برنامه استعدادیابی که از شبکه ای ماهواره ای پخش خواهد شد، انتقاد کرده بودند.
همچنین ببینید: پس از انتشار خبر حضور مهناز افشار در یک برنامه تلویزیونی خارج از ایران، این هنرمند به تبلیغ علیه نظام متهم شده استنیوشا ضیغمی نیز در پستی اینستاگرامی گفت: «رسانه ملی تبدیل به رسانه شخصی شده است».خانم ضیغمی نوشت:«امروز آنتن تلویزیون تعلق به کسانی دارد که نه تنها فرهنگ نمی سازند بلکه بی فرهنگی و بی ادبی را رواج می دهند» و گفت نه در تلویزیون کار خواهد کرد و نه به فرزندانش اجازه تماشای برنامه های صدا و سیما را خواهد داد.
پرویز پرستویی نیز مدتها پیش به عملکرد صدا و سیما انتقاد کرده و اعلام کرده بود در تلویزیون حضور نخواهد داشت. آقای پرستویی گفته بود حتی نمی خواهد خبر درگذشتش را در این رسانه بازتاب دهند.
صدا و سیما نهادی حکومتی در ایران است که انحصار رسانه ای کشور را در اختیار دارد و از زیر مجموعه های رهبر جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.
در اعتراضات اخیر، این رسانه به بازوی سرکوب حکومت ایران تبدیل شد و اعتراضات را «آشوب» نامید و مردم معترض را «آشوبگر» خطاب کرد. همچنین با دادن تریبون به مقام های حکومتی، مردم را تهدید کرد. از سوی دیگر اعتراف برخی بازداشت شدگان را پخش کرد.
برخی فعالان در فضای مجازی خواستار تحریم صدا و سیمای جمهوری اسلامی از سوی کشورهای غربی هستند.