وزیر بهداشت ایران میگوید پزشکان و پرستاران کشور هدف "عملیات روانی" قرار گرفتهاند، و اگر این قشر "دلسرد" شوند، مردم ضرر خواهند کرد.
حسن قاضی زاده هاشمی، به انتشار خبری درباره اهمال کادر بیمارستانی در تهران برای امدادرسانی به یک زن مصدوم که منجر به مرگ او شد، واکنش نشان داد و آن را بخشی از "عملیات روانی روی حوزه بهداشت و درمان" در دو ماه گذشته دانست.
روز شنبه یک دختر جوان در میدان فاطمی تهران با یک خودرو تصادف کرد و در رسانهها و شبکههای اجتماعی چنین عنوان شد که کادر پزشکی بیمارستان سجاد، که در چند متری محل وقوع حادثه قرار دارد، از انتقال مصدوم خودداری کردهاند.
از سوی دیگر عنوان شد که اورژانس تهران هم با تاخیر ۲۰ دقیقهای در محل حادثه حاضر شده و این تاخیر منجر به مرگ زن مصدوم شده است.
اما وزیر بهداشت با تکذیب هرگونه اهمال و کمکاری گفت که بر اثر تصادف، "هر روز تعداد زیادی آدم در کشور میمیرند".
در دو روز گذشته سایر مدیران وزارت بهداشت هم به این خبر واکنش نشان داده بودند.
ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت گفت تصادف در ساعت ۱۴:۴۰ رخ داده و ۱۴:۴۵ با بیمارستان تماس گرفته شده است. در ساعت ۱۴:۴۷ سرپرستار اورژانس بیمارستان سجاد بالای سر فرد حاضر شده و در همان زمان کار انتقال بیمار به اورژانس انجام شده است.
به گفته این مقام وزارت بهداشت در این حادثه "از نظر تشکیلاتی" وظیفهای متوجه بیمارستان نبوده، اما وظیفه خود را به لحاظ اخلاقی انجام دادهاند.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین تاکید کرد که مرگ زن جوان به دلیل شدت تصادف و آسیب بوده و "نشانه ضعف سیستم بهداشت و درمان" ایران نیست.
در سالهای اخیر انتشار اخباری در زمینه برخی تخلفات در حوزه بهداشت و درمان باعث وقوع تنش و جنجال شده و جامعه پزشکی و پرستاری به کم کاری و سودجویی متهم شدهاند.
حادثه کشیده شدن بخیه یک کودک به دلیل اختلاف مالی با والدین کودک یکی از آخرین موارد جنجالی این حوزه است.