به رغم وجود حواشی فراوان، اعلام لغو انتخابات، و بروز ابهاماتی سرانجام روز هشتم شهریور مجمع عمومی انتخاباتی فدراسیون فوتبال ایران برگزار و «مهدی تاج» با ۵۱ رای به عنوان «رئیس» این فدراسیون انتخاب شد.
در این جلسه مجمع فدراسیون فوتبال که قرار بود از ساعت ۹ صبح روز سهشنبه به وقت تهران آغاز شود و با یک ساعت تاخیر شروع به کار کرد، عزیزالله محمدی و میرشاد ماجدی دیگر نامزدهای ریاست فدراسیون به ترتیب ۴ و ۲۵ رأی کسب کردند.
این جلسه در حالی برگزار شد که به نوشته تارنمای «ورزش۳»، در «ساعات اولیه بامداد» سهشنبه حسن کامرانیفر، دبیرکل فدراسیون فوتبال، از «لغو مجمع انتخاباتی فدراسیون» خبر داده بود و این خبر علاوه بر «سایت رسمی» فدراسیون، در برنامه تلویزیونی «فوتبال برتر» نیز اعلام شد. اما در نهایت سه ساعت بعد، پیرو «نشست اضطراری» هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، این تصمیم دبیرکل «وتو» شد تا انتخابات «طبق برنامه» برگزار شود.
در این میان، رئیس کمیته تربیت بدنی مجلس شورای اسلامی در واکنش به انتخاب مهدی تاج، گفت که بر اساس آن چه که در «کمیسیون اصل ۹۰» مفتوح است و همچنین درباره «پروندههای قضایی» که به گفته وی «موجود است و ابلاغ شده»، وزیر ورزش و جوانان ایران حتماً باید «به مجلس بیاید و پاسخ دهد.»
احمد راستینه تاکید کرده است که وزیر ورزش باید بگوید که «اگر این پروندهها واقعیت دارد»، چرا بر اساس وظایف قانونیشان عمل نکردند و «اگر واقعیت ندارد، دستگاهها دیگر از این گزارشها ارائه ندهند.»
این سخنان رئیس کمیته تربیت بدنی مجلس شورای اسلامی با وجود آن صورت میگیرد که بیست و هفتم مردادماه فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) و کنفدراسیون فوتبال آسیا (ایافسی) در نامهای مشترک به فدراسیون فوتبال ایران، نسبت به اظهارات برخی اعضای قوه مقننه جمهوری اسلامی و احتمال دخالت آنها در حوزه فوتبال هشدارهایی داده بودند و خواستار پاسخگویی و شفافسازی در این ارتباط شدند.
در آن سوی ماجرا، اما رئیس جدید فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرد که «انتخابات خوبی» در مجمع برگزار شده است. تاج افزود که نمیخواهد درباره «اتفاقات قبل از رایگیری» حرفی بزند، چرا که «به سمت گلهمندی» میرود و «افکار عمومی میگوید یک دعوای جدید رخ داده است.»
هر چند برخی رسانههای ایران و کارشناسان ورزشی، علت «برگزاری انتخابات در موعد مقرر قبلی» را وجود «تبعات احتمالی» بینالمللی این «لغو ناگهانی» انتخابات و برخورد مستقیم فیفا و ایافسی برآورد کردهاند، به ویژه آن که نمایندگانی از این دو نهاد مهم و تصمیمگیر حوزه فوتبال نیز از شامگاه سهشنبه برای «نظارت بر روند انتخابات» در تهران حضور داشتهاند.
مهدی تاج به رغم داشتن سوابق ورزشی همچون مدیرعاملی باشگاه سپاهان و عضویت در هیئت مدیره برخی از باشگاههای فوتبالی و ریاست کمیته تیمهای ملی و همچنین حضور در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، دبیرکلی اتحادیه فوتبال کشور، ریاست سازمان لیگ، نایبرئیسی فدراسیون فوتبال، و سرانجام ریاست فدراسیون فوتبال ایران، همچنان به دلیل پیوستن به سپاه پاسداران از سال ۵۹ و فعالیتهای مرتبط با این نهاد تا دهههای بعد، چهرهای امنیتی - نظامی در عرصه فوتبال ایران محسوب میشود.
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند