شماری از کارگران نیشکر هفتتپه روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت، به مناسبت روز جهانی کارگر، اول ماه مه، تجمع کردند. در این تجمع، ابراهیم عباسیمنجزی، از نمایندگان کارگران نیشکر هفتتپه، بر لزوم بازگشت به کار اسماعیل بخشی، از نمایندگان کارگران این شرکت، و نیز انتقال کامل این واحد به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تاکید کرد.
آقای بخشی پس از بازداشت در پاییز سال ۹۷، وادار شدن به انجام اعترافات تلویزیونی و زندانی شدن به اتهامهای امنیتی، امکان بازگشت به کار در شرکت نیشکر هفتتپه را نداشته است.
از آن هنگام تاکنون، بارها مطالبه بازگشت به کار اسماعیل بخشی از سوی کارگران نیشکر هفتتپه و یا نمایندگان آنها مطرح شده است اما بر اساس گزارشها، نهادهای امنیتی و قضایی به ویژه در استان خوزستان مانع تحقق این موضوع شدهاند.
به گزارش کانال مستقل کارگران هفتتپه، ابراهیم عباسیمنجزی گفت: اولویت ما بازگشت به کار اسماعیل بخشی است که ارگانهای غیر مربوط به کارگران در این چند سال مانع آن شدهاند و تاکید کرد که ممانعت از بازگشت او به کار، قانونی نیست.
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند
این نماینده کارگران نیشکر هفتتپه در بخش دیگری از سخنانش در مورد شرایط کنونی ایران به هزینههایی که کارگران، معلمان و پرستاران متحمل شدهاند پرداخت و در این خصوص به وضعیت اسماعیل بخشی و یا شماری از معلمان که به اتهامهای امنیتی زندانی هستند، اشاره کرد.
او همچنین گفت: یک دختر ۱۶ ساله با تار موی خود به شرایط اعتراض میکند و اضافه کرد: موی دختر ۱۶ ساله و زن را می بینند اما فساد مالی را نمیبینند.
آقای عباسیمنجزی در این مورد به پرونده بابک زنجانی اشاره کرد که حکم اعدام او با تایید رئیس این قوه و موافقت رهبر جمهوری اسلامی، نقض و تبدیل به ۲۰ سال زندان شده است.
قوه قضاییه اعلام کرد که بابک زنجانی که با اتهام «اختلاس و فساد مالی» به «اعدام» محکوم است، پس از ۱۰ سال با «پرداخت بدهی» احتمالا آزاد میشود. این در شرایطی است که دستگاه قضایی جمهوری اسلامی در زمستان سال قبل مجازات قطع انگشتان دست را در مورد یک زندانی متهم به دزدیدن پنج گوسفند اجرا کرده بود.
ابراهیم عباسی منجزی در ادامه سخنانش در مورد اعتصاب و تجمع حدود دو هفته ای کارگران کارخانه «کاغذ پارس طبیعت سلولز» گفت که «خصوصیسازی ناکار آمد و دشمن کارگر است» و به کارگران این کارخانه گفت که ایستادگی کنند تا مانند کارگران هفتتپه «خصوصیسازی را بیرون کنند.»
او اشاره کرد که تلاشهای کارگران و اتحاد و همفکریشان طی سالیان اخیر سیاست خصوصیسازی این شرکت توسط حاکمیت را شکست داد.
با این حال، به گفته این نماینده کارگران نیشکر هفتتپه، هنوز نتیجه مثبتی از واگذاری این واحد به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به دست نیامده است.
او در این مورد به تولید ۸۰۰ هزار تن نیشکر اشاره کرد و گفت به دلیل واگذاری ناقص به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، تلاشی برای تولید شکر به میزان مقرر؛ یعنی ۷۵ هزار تن انجام نشد.
آقای عباسیمنجزی تاکید کرد که شرکت نیشکر هفتتپه باید به طور کامل به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شود.