در حالی که بیخبری از وضعیت فاطمه کشاورز، وزنهبردار ملیپوش دسته ۷۱ کیلوگرم ایران، پس از ترک هتل محل اقامت تیم ملی در لئو اسپانیا ادامه دارد، فدراسیون وزنهبرداری جمهوری اسلامی روز پنجشنبه پنجم مهر اعلام کرد که «پیگیر هستیم» اما «هنوز نتیجه آن مشخص نیست.»
این فدراسیون روز چهارشنبه اعلام کرده بود فاطمه کشاورز، ملیپوش دسته ۷۱ کیلوگرم ایران، ضمن ترک هتل محل اقامت تیم ملی در لئون اسپانیا، تلفن همراه خود را نیز خاموش کرده است.
در این زمنیه، وحید ربیعی، دبیر فدراسیون وزنهبرداری جمهوری اسلامی، به خبرگزاری حکومتی مهر گفته است که از وضعیت این وزنهبردار «خبری نیست و پیگیر هستیم. با پلیس اسپانیا صحبت کردیم و آنها هم پیگیر هستند اما هنوز هیچ خبری نشده است.»
به گفته این مقام فدراسیون، «پلیس اسپانیا دوربینهای هتل را چک کرده تا مشخص شود او با چه کسی از هتل خارج شده است، اما هنوز نتیجه آن مشخص نیست.»
همچنین، سجاد انوشیروانی، رییس فدراسیون وزنهبرداری جمهوری اسلامی، به خبرگزاری حکومتی ایسنا گفته است: «فاطمه کشاورز سردرد و لزوم استراحت را بهانهای برای عدم همراهی با تیم در سالن مسابقه قرار داده و در این فرصت پاسپورت خود را از چمدان مربی تیم بانوان برداشته و به همراه تعدادی از لباسهایش هتل را ترک کرده است.»
فاطمه کشاورز پیش از این در اردیبهشت ۱۴۰۲ در سن ۱۹ سالگی و در دسته ۶۴ کیلوگرم موفق شد مدال برنز رقابتهای قهرمانی آسیا را در کره جنوبی از آن خود کند و بعد از الهام حسینی، نام خود را به عنوان دومین زن مدالآور وزنهبرداری ایران در مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا ثبت کرد.
ناپدید شدن ورزشکاران ملیپوش ایرانی از اردوی تیمهای اعزامشده به مسابقات جهانی تازگی ندارد. در اردیبهشت ۱۴۰۱ پریسا جهانفکریان (جهانفکر) و یکتا جمالی، دو قهرمان وزنهبرداری زنان کشور، ایران را ترک کردند.
همچنین ببینید: اختصاصی صدای آمریکا؛ پریسا جهانفکریان: باید میان ماندن در ایران و قهرمانی یکی را انتخاب میکردم
روند جدا شدن قهرمانهای ورزشی ایرانی از اردوی تیم ملی و اعلام پناهندگی آنها در کشورهای دیگر، طی سالهای اخیر شدت گرفته است.
همچنین ببینید: ناپدید شدن یک قهرمان ورزشی دیگر؛ فدراسیون وزنهبرداری: برای برگرداندن یکتا جمالی رایزنی میکنیمشقایق باپیری، خانم گل هندبال ایران، یکی از این ورزشکاران است که پس از ترک اردوی تیم ملی در اسپانیا در مسابقات قهرمانی هندبال جهان زنان، پیش از این به صدای آمریکا گفته است که اگر از بازیکنان تیم چک یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی برای وثیقه نگرفته بودند، هیچ یک از اعضای تیم به ایران برنمیگشتند.
همچنین ببینید: گفتوگوی اختصاصی شقایق باپیری با صدای آمریکا: اگر وثیقه نمیگرفتند هیچ یک از اعضای تیم به ایران باز نمیگشتشمار قابل توجهی از ورزشکاران ایرانی در سالهای گذشته به علت محدودیتها و شرایط سخت که جمهوری اسلامی بر آنها روا داشته، ایران را ترک کرده و به کشورهای دیگر پناهنده شدهاند.
همچنین ببینید: بازندگان قهرمان؛ نگاهی به ورزشکاران ایرانی که ناچار به شکست شدند تا مقابل حریفان اسرائیلی قرار نگیرنددر فهرست تیم پناهندگان المپیک پاریس ورزشکاران ایرانی از جمله امید احمدیصفا (بوکس)، متین بالسینی (شنا)، محبوبه ژرفی (جودو)، سعید فضلالله (کانو سرعت)، یکتا جمالی (وزنهبرداری)، ایمان مهدوی (کشتی آزاد)، کسرا مهدیپورنژاد (تکواندو)، دینا پوریونس (تکواندو)، امیر رضانژاد (کانو اسلالوم)، محمد رشنونژاد (جودو)، سمن سلطانی (کانو سرعت)، هادی تیرانولیپور (تکواندو)، جمال ولیزاده (کشتی فرنگی) و درسا یاوریوفا (بدمینتون)، حضور داشتند.
همچنین ببینید: رویارویی ورزشکاران ایرانی در المپیک؛ شاهزاده رضا پهلوی: ناهید و کیمیا هر دو برندهاند، بازنده جمهوری اسلامی است