الیکا ل بن، هنرمند و فعال ایرانی آمریکایی، روز دوشنبه ۲۲ شهریور با انتشار مقالهای در نشریه «نیوزویک» به بیان گوشههایی از زندگی و تجربیات شخصی خود پرداخت.
او در این مقاله با عنوان «من دختر ایرانم و مورد حمله قرار گرفتهام»، نمونههای مختلفی از اذیت و آزارهای جمهوری اسلامی علیه منتقدان و مخالفان حکومت را تشریح میکند.
الیکا با اشاره به این که مادرش پیش از تولد او در دهه ۶۰ خورشیدی توسط جمهوری اسلامی زندانی شد، میگوید که جمهوری اسلامی در اوایل حکومت خود بسیار «بیرحم» بود و به بهانههای گوناگون و در برخی موارد اتهاماتی بسیار کوچک، مخالفان را اعدام میکرد.
به گفته الیکا، مادر او بسیار خوششانس بود که همراه با سایر زندانیان سیاسی اعدام نشد و در نهایت آزاد شد.
این فعال و وکیل ایرانی آمریکایی در ادامه به ماجراهای عمه، عمو، و سایر اعضای خانواده خود، اشاره میکند و میگوید که آنها توسط جمهوری اسلامی بازداشت و زندانی شدند و مورد شکنجههای جسمی و روانی قرار گرفتند.
او مینویسد که این تجربیات تلخ و آسیبهای روحی باعث شد تا هنگامی که همراه با خانواده به بریتانیا مهاجرت کرد، مسیر کنونی را در زندگی بهعنوان یک فعال برگزیدند.
الیکا ل بن، یادآور میشود جمهوری اسلامی در دهه ۶۰ خورشیدی مأمورانی را به غرب میفرستاد تا مخالفان خود را ترور کند، ولی با گذشت زمان، افزایش تحریمها، و صدور احکام بازداشت بینالمللی، رژیم روش خود را تغییر داد.
او در ادامه میافزاید که امروز حکومت ایران با شیوههای گوناگون، از جمله استفاده از «رباتهای اینترنتی» به اختلافات و درگیریها میان مخالفان خود در شبکههای اجتماعی دامن میزند و آنها را نزد مردم بیاعتبار میکند.
این فعال ایرانی آمریکایی مینویسد که این «ترور شخصیت» توسط رباتهای اینترنتی و عوامل جمهوری اسلامی در فضای مجازی صورت میگیرد و از طریق انتشار و پخش گسترده شایعات و خبرهای نادرست و غیرواقعی در شبکههای اجتماعی انجام میشود.
الیکا ل بن در ادامه میافزاید که پس از حمله تروریستی ۱۵ مهر حماس به اسرائیل او به دلیل اظهاراتش هدف حملات یک کارزار هماهنگ قرار گرفته است.
این فعال ایرانی آمریکایی میگوید که در پیامها و ویدئوهایی منتشرشده، او را به طرفداران فلسطینیها بهعنوان جاسوس موساد، و به طرفداران اسرائیل بهعنوان مأمور سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران معرفی کردند.
الیکا ل بن همچنین میگوید که در مطالب غیرواقعی دیگر او را به مخاطبان مستقل بهعنوان مأمور سازمان «سیا» و طرفدار نظام پادشاهی معرفی کردهاند.
او تأکید میکند که نیازی نیست غیرواقعی بودن پیام این حملات ثابت شود، بلکه هدف اصلی کاشت بذر بیاعتمادی و تخریب شخصیت چهره مورد نظر است.
الیکا ل بن میگوید که آنها با ایجاد شک و تردید، سردرگمی و بیاعتمادی را میان مخاطبان ایجاد میکنند و باعث میشوند حمایت خود را قطع کنند.
او در ادامه به موارد مختلف دیگری اشاره میکند که در این کارزار هماهنگ توسط جمهوری اسلامی هدف قرار گرفته است تا نزد کاربران بیاعتبار شود.
الیکا ل بن در پایان تأکید میکند که این بهایی است که باید برای رسیدن به آزادی پرداخت و جمهوری اسلامی قادر نخواهد بود تا با چنین ترفندهایی حقیقت را پنهان کند.
منبع: نیوزویک