نبیل رجب، از مرکز حقوق بشر بحرین می گوید وبلاگ نویسان و دیگر فعالان رسانه های اجتماعی دوره سختی را سپری می کنند.
گروه های مدافع حقوق بشر نسبت به سرکوب رو به افزایش معترضان شیعه توسط حکومت پادشاهی سنی بحرین ابراز نگرانی می کنند.
معترضان بحرینی با الهام از خیزش شهروندان مصر و تونس، ۱۴ فوریه ۲۰۱۱ به خیابان ها آمدند و خواستار انجام اصلاحات و حقوق برابر شدند.
بر اساس گزارش ها، نیروهای امنیتی بحرین تاکنون دست کم ۲۷ نفر را کشته و صدها نفر دیگر را بازداشت کرده اند.
نبیل رجب، رییس مرکز حقوق بشر بحرین، در گفتگو با صدای آمریکا می گوید وضعیت بحرین بسیار وخیم است. به گفته نبیل رجب، تقریبا از هر ۱۰۰۰ بحرینی، یک نفر به دلایل سیاسی در بازداشت است و به نظر می رسد دولت بحرین به سرکوب ادامه دهد.
نبیل رجب می گوید معترضان بطور مسالمت آمیز خواستار دموکراسی، دولت انتخابی و قانون اساسی هستند که توسط مردم نوشته باشد.
این فعال حقوق بشر می گوید: بحرینی ها نیز فکر می کنند که لیاقت داشتن یک دموکراسی را دارند اما متاسفانه به نظر می رسد وضعیت بحرین با دیگر نقاط فرق دارد، برای اینکه شما ارتشی دارید که از خارج - از پاکستان، اردن، سوریه و یمن وارد شده است، و همزمان، دولت ما از نیروهای دیگر، از عربستان سعودی برای برخورد با معترضان آرام دعوت می کند.
او اضافه می کند حقوق بسیاری قطع شده است و از دانشجویانی که در خارج تحصیل می کردند خواسته شده است که بازگردند و کمک هزینه تحصیلی آنان متوقف شده است، چرا که فقط اعلام کرده بودند که خواستار تغییر دولت هستند یا خواهان دموکراسی و یا صرفا در اعتراضات خارج از کشور که در مقابل سفارت بحرین برگزار شده بود و یا در اعتراضات داخل بحرین شرکت داشتند.
نبیل رجب می گوید در دو هفته گذشته تقریبا ۴۰۰ نفر بازداشت شدند.